Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Πελόζι: Η Κάμαλα Χάρις θα μας οδηγήσει σε νίκη επί του Τραμπ

Πλανήτης

Την απόλυτη στήριξή της στην υποψηφιότητα της Κάμαλα Χάρις για το χρίσμα των Δημοκρατικών ενόψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου παρείχε τη Δευτέρα η πρώην πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι.

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, η Πελόζι τόνισε πως η  υποστήριξή της προς τη Χάρις είναι «επίσημη, προσωπική και πολιτική».

«Επισήμως, έχω δει τη δύναμη και το θάρρος της Kamala Harris ως υπέρμαχος των εργαζόμενων οικογενειών, κυρίως αγωνιζόμενη για το δικαίωμα της γυναίκας να επιλέγει», ανέφερε η Pelosi σε δήλωσή της. «Προσωπικά, γνωρίζω την Καμάλα Χάρις εδώ και δεκαετίες ως ριζωμένη στις ισχυρές αξίες, την πίστη και τη δέσμευση στη δημόσια υπηρεσία. Πολιτικά, μην κάνετε κανένα λάθος: Η Καμάλα Χάρις ως γυναίκα στην πολιτική είναι εξαιρετικά οξυδερκής - και έχω πλήρη εμπιστοσύνη ότι θα μας οδηγήσει στη νίκη τον Νοέμβριο».

«Η ποικιλομορφία των Δημοκρατικών είναι η δύναμη του κόμματος, πρόσθεσε η Πελόζι «Τώρα, πρέπει να ενωθούμε και να ορμήσουμε μπροστά για να νικήσουμε με ηχηρό τρόπο τον Ντόναλντ Τραμπ και να εκλέξουμε με ενθουσιασμό την Καμάλα Χάρις ως την επόμενη Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Εμπρός για τη νίκη!», είπε η Πελόζι.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 16 Σεπτεμβρίου

Γεγονότα 1904: Ηλεκτροκινείται ο μέχρι τότε ατμοκίνητος αστικός σιδηρόδρομος Αθήνας - Πειραιά, που τότε έφτανε μέχρι Ομόνοια. Γίνεται πια ο αγαπημένος των Αθηναίων «ηλεκτρικός»....

Γερμανία: Έλληνας σκότωσε την 50χρονη σύζυγό του και μετά προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Τραγωδία στο Kunzelsau, που βρίσκεται στη Στουτγάρδη της Γερμανίας. Ένας 61χρονος Έλληνας σκότωσε την 50χρονη – επίσης Ελληνίδα – σύζυγό του και στη συνέχεια προσπάθησε να δώσει τέ...

Φόρτωση άρθρων...