Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Πρωτοφανείς αποδοκιμασίες κατά Μέσι στη δίκη του! (Φωτογραφίες+Βίντεο)

Πλανήτης

Απίστευτο και όμως αληθινό αλλά ο Λιονέλ Μέσι αποδοκιμάστηκε μέσα στην Βαρκελώνη.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα "γιουχαΐστηκε" από μεγάλη μερίδα συγκεντρωμένων όταν προσήλθε στο δικαστήριο για την εκδίκαση της υπόθεσης φυροδιαφυγής στην οποία απολογήθηκε μαζί με τον πατέρα του.

Ο Μέσι υποστήριξε ότι δεν γνώριζε τι υπέγραφε και υπεύθυνος είναι ο πατέρας του.

messi4

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Αργεντινός και ο πατέρας απέκρυψαν εισοδήματα από την Ισπανική εφορία την διετία 2007-2009, μέσω εταιριών στην Ουρουγουάη, την Ελβετία, το Μπελίζ και το Ηνωμένο Βασίλειο, ζημιώνοντας το Ισπανικό Δημόσιο 4,7 εκατομμύρια δολάρια (=4 εκατ. €).

Σημειώνεται πως ορισμένοι από τους συγκεντρωμένους τον κατηγόρησαν ακόμα και για την υπόθεση των Panama Papers.

messi2

«Υπέγραφα ό,τι μου έδινε ο πατέρας μου»

Στο μετξαύ, στην απολογία του ο Λέο Μέσι και ο πατέρας του αρνήθηκαν της κατηγορίες. Μάλιστα, ο Αργεντινός σταρ υποστήριξε ότι δεν γνώριζε τι υπέγραφε, έχοντας εμπιστοσύνη στον πατέρα του, που έχει και τον ρόλο του μάνατζερ του.

«Δεν ήξερα τίποτα, Εγώ ήμουν αφοσιωμένος στο ποδόσφαιρο. Δεν είχα ιδέα. Είχα εμπιστοσύνη στον πατέρα μου και στους δικηγόρους. Ξαναλέω ότι πίστευα όσα μου έλεγε ο μπαμπάς μου. Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι θα μπορούσε να με κοροϊδέψει. Ποτέ δεν με ενδιέφεραν τα οικονομικά θέματα, δεν ήξερα ότι παραβιαζόταν ο νόμος. Υπέγραφα απλά. Ούτε διάβαζα, ούτε ρωτούσα» ήταν τα λόγια του Μέσι κατά την απολογία του.

messi3

Από την πλευρά του, ο Χόρχε Μέσι, πατέρας του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, κινήθηκε στην ίδια γραμμή:«στόχος μου ήταν να κάνω πιο εύκολη τη ζωή του γιου μου, ώστε να ασχολείται μόνο με το ποδόσφαιρο. Ο Λέο δεν ξέρει τίποτα από όλα αυτά τα θέματα με τα χρήματα και τις εταιρίες. Σε κάποιες από τις επίμαχες συμφωνίες δεν είχα καν εγώ ανάμειξη. Είχαμε έναν εκπρόσωπο και απλά έλεγα ναι ή όχι όταν με ρωτούσε. Ο Λέο δεν διάβαζε τα συμβόλαια. Απλά τα υπέγραφε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

messi5

Μετά την απολογία τους αποχώρησαν και η ετυμηγορία αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα. Εφόσον ο Μέσι και ο πατέρας του κριθούν ένοχοι, κινδυνεύουν με φυλάκιση 22 μηνών!

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ κατηγορείται για πολλαπλούς βιασμούς από πρώην εργαζόμενες στα Harrods

Για βιασμούς και για σεξουαλικές επιθέσεις κατηγορούν τον πρώην ιδιοκτήτη των Harrods Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ, πρώην εργαζόμενες στο πολυτελές πολυκατάστημα του Λονδίνου. Πέντε γυναίκες...

Το Ισραήλ άρχισε να βομβαρδίζει τον Λίβανο λίγο πριν την ομιλία του Νασράλα (Videos&Photos)

Τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο ξεκίνησε το Ισραήλ λίγη ώρα πριν από την ομιλία του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα. Ο στρατός του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι πλήττει στόχους της Χεζμπ...

Φόρτωση άρθρων...