Στο νοσοκομείο εισήχθη η Πριγκίπισσα Άννα, αδερφή του βασιλιά Καρόλου, έπειτα από ατύχημα που είχε στο κτήμα της στο Γκλουτσεστερσάιρ, ανακοίνωσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Η Πριγκίπισσα Άννα υπέστη «ελαφρά τραύματα και διάσειση» την Κυριακή το βράδυ και παραμένει στο νοσοκομείο, όπως ανακοινώθηκε σήμερα.

Όπως αναφέρει η Telegraph, η Πριγκίπισσα Άννα πιστεύεται ότι τραυματίστηκε από ένα άλογο ενώ περπατούσε μέσα στο κτήμα Gatcombe Park χθες το βράδυ, με αποτέλεσμα να φέρει ελαφρά τραύματα στο κεφάλι.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, όπου την περιέθαλψε επιτόπου προτού μεταφερθεί στο νοσοκομείο Southmead του Μπρίστολ για τις κατάλληλες εξετάσεις, θεραπεία και παρακολούθηση.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν: «Η πριγκίπισσα Άννα υπέστη ελαφρούς τραυματισμούς και διάσειση μετά από περιστατικό στο κτήμα Gatcombe Park χθες το βράδυ. Η Υψηλότητά της παραμένει στο Νοσοκομείο Southmead του Μπρίστολ για προληπτικούς λόγους για παρακολούθηση και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως και γρήγορα. Ο βασιλιάς έχει ενημερωθεί στενά και μαζί με όλη τη βασιλική οικογένεια στέλνει την αγάπη του και τις ευχές του στην πριγκίπισσα για ταχεία ανάρρωση».