Πέμπτη
10 Οκτωβρίου 2024

Το διαζύγιο έβγαλε... από τα ρούχα της την Τζένιφερ Λόπεζ

Πλανήτης

Η Τζένιφερ Λόπεζ παραχώρησε στο περιοδικό Interview την πρώτη της συνέντευξη μετά το διαζύγιό της με τον Μπεν Άφλεκ. Η Τζένιφερ Λόπεζ μιλώντας στο περιοδικό, εξήγησε γιατί είναι «ενθουσιασμένη» που είναι μόνη της, δύο χρόνια αφότου εκείνη και ο ηθοποιός παντρεύτηκαν.

«Όλα όσα έχω κάνει τα τελευταία 25, 30 χρόνια, ούσα σε αυτές τις διαφορετικές δύσκολες καταστάσεις, σκέφτομαι τι μπορώ να κάνω όταν είμαι μόνο εγώ που πετάω μόνη μου... τι θα γίνει αν απλά πετάω ελεύθερη;», ανέφερε. Στη συνέχεια, παραδέχθηκε πως αυτή η νέα κατάσταση είναι «ένα μοναχικό, άγνωστο, τρομακτικό έδαφος» και πρόσθεσε πως είναι «θλιβερό» και «απελπισμένο». Ωστόσο, τόνισε πως «το να είσαι σε μια σχέση δεν την καθορίζει».

Θυμίζουμε ότι η Τζένιφερ Λόπεζ κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου χωρίς δικηγόρο την Τρίτη 20 Αυγούστου του 2024, ημερομηνία που σηματοδοτούσε τη δεύτερη επέτειο του γάμου της με τον Μπεν Άφλεκ. Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ αναζωπύρωσαν τη σχέση τους στις αρχές του 2021, έπειτα από το ειδύλλιο 18 μηνών από το 2002 έως το 2004 –όταν και αρραβωνιάστηκαν αλλά δεν προχώρησαν τότε στο μεγάλο βήμα–, για να ακολουθήσει ο γάμος τους το καλοκαίρι του 2022.

Η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε μια σέξι φωτογράφιση για τις ανάγκες του γνωστού περιοδικού και δήλωσε: «Δεν μπορώ να ψάχνω την ευτυχία σε άλλους ανθρώπους. Πρέπει να έχω την ευτυχία μέσα μου». Η διάσημη τραγουδίστρια δεν μπήκε σε λεπτομέρειες σχετικά με τους λόγους που την οδήγησαν στον χωρισμό με τον Μπεν Άφλεκ, αλλά παραδέχτηκε πως η εμπειρία αυτή ήταν μέρος ενός μαθήματος που έπρεπε να πάρει για τη ζωή της.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η θανάσιμη απειλή στις αγορές από τον διπλό... λογαριασμό του «Μίλτον» και της Μέσης Ανατολής

Έρμαια των καιρικών και γεωπολιτικών φαινομένων, περισσότερο από ποτέ, είναι αγορές και επενδυτές, λόγω του σαρωτικού περάσματος του τυφώνα "Milton" στις ΗΠΑ, αλλά και του "τυφώνα"...

Φόρτωση άρθρων...