Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Το εξώφυλλο του Time: Η Καμάλα Χάρις έρχεται, ο Τζο Μπάιντεν φεύγει (photo)

Το περιοδικό Time για ακόμα μια φορά με το πρωτοσέλιδό του είπε όσα δεν μπορούν να πουν χιλιάδες λέξεις με αφορμή την αποχώρηση του Τζο Μπάιντεν από την κούρσα για την προεδρία των ΗΠΑ και την στήριξή του στην Κάμαλα Χάρις.

Πλανήτης

Το περιοδικό Times με τα πάντα to the point εξώφυλλά του πόσταρε την Καμάλα Χάρις στην άκρη του εξωφύλλου, σε κόκκινο φόντο, να έρχεται. Αυτό ήταν το εξώφυλλο που ετοίμασε χθες. Στην άκρη, έχοντας βγει τελείως από το κάδρο ο Τζο Μπάιντεν. Διακρίνεται μόνο η πλάτη του.

Ενα μήνα πριν σχεδόν, την επομένη του καταστροφικού για τον Μπάιντεν ντιμπέιτ οι Times είχαν ένα αντίστοιχο εξώφυλλο με τον Τζο Μπάιντεν να φεύγει. Και μόνη λέξη στο εξώφυλλο τότε «πανικός».

Ο Τζο Μπάιντεν έφυγε η Καμάλα Χάρις έρχεται

Χθες οι εξελίξεις σε ότι αφορά στις αμερικανικές εκλογές που θα γίνουν σε 4 μήνες περίπου, ήταν ραγδαίες. Ο Τζο Μπάιντεν μετά από έναν μήνα πίεσης αποφάσισε να κάνει πίσω από την κούρσα των εκλογών. Ανακοίνωσε ότι θα μείνει πρόεδρος ως το τέλος της θητείας του, αλλά θα αποχωρήσει από την κούρσα για το χρίσμα των Δημοκρατικών και συνεπώς τις εκλογές. Οπως ο ίδιος είπε θα επανέλθει μέσα στην εβδομάδα για να εξηγήσει τους λόγους της απόφασής του.

Λίγο αργότερα με tweet του εξέφρασε τη στήριξή του στην Καμάλα Χάρις, στην οποία μοιάζει το πιθανότερο ότι θα περιέλθει το χρίσμα των Δημοκρατικών, χωρίς ωστόσο τίποτα να είναι δεδομένο και σίγουρο.

Αυτό που απασχολεί πλέον είναι κατά πόσο είναι πιθανό η Καμάλα Χάρις να καταφέρει να κερδίσει τον Ντόναλντ Τραμπ στην αναμέτρηση του Νοεμβρίου. Οι Κλίντον έχουν ήδη ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητας Χάρις, ο Ομπάμα ωστόσο κρατά ακόμη τα χαρτιά του κλειστά με τους αναλυτές να εκτιμούν ότι θα τοποθετηθεί μετά την εκλογή του επόμενου προέδρου των Δημοκρατικών σε μια προσπάθεια να προστατέψει την ενότητα του κόμματος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βραζιλία: Ο πρόεδρος Λούλα αποπέμπει τον υπουργό που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Αντιμέτωπος με το πρώτο σκάνδαλο ηθών στην κυβέρνησή του, ο βραζιλιάνος πρόεδρος Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα απέπεμψε χθες, Παρασκευή (6/9) τον ως τώρα υπουργό Ανθρωπίνων Δικαιωμά...

Η Ουκρανία έπληξε με drone αποθήκη πυρομαχικών στην περιφέρεια Βορονέζ της Ρωσίας

Η Ουκρανία έπληξε με drone αποθήκη πυρομαχικών στη ρωσική περιφέρεια Βορονέζ στη διάρκεια της νύκτας, δήλωσε σήμερα ουκρανική πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας, προσθέτοντας ότι το Κίεβ...

Φόρτωση άρθρων...