Τετάρτη
23 Οκτωβρίου 2024

Το κρυφό πρόσωπο των Μουλάδων του Ιράν

Ο Emmanoyel Razavi, κορυφαίος πολιτικός ρεπόρτερ του περιοδικού PARIS MATCH, μετά από τριάντα χρόνια έρευνας, φέρνει στο προσκήνιο το πιο μαφιόζικο και δολοφονικό κράτος στον κόσμο.

Κορυφαίος Γαλλο-Ιρανός πολιτικός και πολεμικός  ρεπόρτερ, ο Εμμανουήλ Ραζαβί, 59 ετών, τα τριάντα τελευταία χρόνια έχει καλύψει όλες τις συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή, γνωρίζει δε όσο λίγοι τα τεκταινόμενα σε έναν χώρο όπου  μυστικισμός, ο θρησκευτικός φανατισμός, η βία και η οργανωμένη απάτη αποτελούν γνωρίσματα κοινωνιών που ζουν ακόμα στην εποχή των φυλών και σίγουρα επηρεάζονται από αυτές τις γήινες θάλασσες που είναι οι έρημοι.  

Του Αθανάσιου Χ. Παπανδρόπουλου

Εξάλλου, θα πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι έως ένα βαθμό, το μίσος των Αράβων για τους Ισραηλίτες οφείλεται στο γεγονός ότι οι τελευταίοι, μετέτρεψαν  ένα κομμάτι της ερήμου σε εύφορη γη παραγωγής τροφίμων και λουλουδιών. 

Τούτων λεχθέντων, ο Εμμανουέλ Ροζαβί, ένα μέρος των ερευνών του σε δημοσιογραφικό επίπεδο το αφιέρωσε στην σχολαστική και σε βάθος ανάλυση του ιρανικού ισλαμικού κράτους των μουλάδων, το οποίο στο βιβλίο του με τίτλο «Το κρυφό πρόσωπο των μουλάδων» (Εκδόσεις CERF στη Γαλλίνα), χωρίς δισταγμό αποκαλεί «μοναδικό κράτος εγκληματική οργάνωση στον κόσμο». 

Στο πλαίσιο αυτό, ο συγγραφέας, με εντυπωσιακά στοιχεία και συνεντεύξεις, εξηγεί πως οι μουλάδες σχηματίζουν μια πραγματική μαφία η οποία λυμαίνεται κυριολεκτικά το Ιράν και ως ύπατο στόχο της έχει τη διάβρωση και κατάρρευση των δυτικών δημοκρατιών και ειδικότερα του ελληνορωμαϊκού πολιτισμού. 

Περιττό να τονιστεί βέβαια ότι οι μουλάδες έχουν πλήρως κατεδαφίσει κάθε στοιχείο πολιτισμού της αρχαίας Περσίας , με την οποίαν εξάλλου τίποτε δεν τους συνδέει. 

Ειδικά για την Ευρώπη, το σχέδιο των μουλάδων είναι να την κατακλύσουν με ναρκωτικά και με θρησκευτικό φανατισμό στα σχολεία κυρίως, σε χώρες με υψηλό ποσοστό μουσουλμάνων μεταναστών από τη Βόρεια Αφρική. Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία και εν μέρει η Ιταλία είναι οι κύριο στόχοι του Ιράν, το οποίο χρηματοδοτεί αφειδώς ακροαριστερά πολιτικά μορφώματα και ισλαμικές τρομοκρατικές ομάδες. 

Εσχάτως δε, επισημαίνει ο Εμμανουέλ Ροζαβί, οι μουλάδες εκπροσωπούνται και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, από Γαλλίδα ευρωβουλευτή που ανήκει στο γαλλικό ακροαριστερό κόμμα του Ζαν-Λύκ Μελανσόν.   

«Οι περισσότεροι Ευρωπαίοι πολιτικοί, διπλωμάτες και πανεπιστημιακοί, αδυνατούν ή δεν θέλουν να καταλάβουν την πραγματική φύση ενός εγκληματικού δήθεν θρησκευτικού καθεστώτος, στους κόλπους του οποίου οι πασνταράν, οι πρεσμεργκά, οι έμποροι ναρκωτικών, οι πράκτορες και κάποιοι επιχειρηματίες, σχηματίζουν ένα απίστευτης βίας, διαφθοράς και κυνισμού βρώμικο σύστημα, το οποίο δεν μπορεί να επιβιώσει παρά μόνον μέσω τρομοκρατίας, εγκλημάτων και εξαγοράς συνειδήσεων....». 
Και το ερώτημά μας είναι: με ένα τέτοιο σύστημα τι μπορεί να συζητήσει κανείς;

Εμμανουέλ Ροζαβί
Το βιβλίο του Εμμανουέλ Ροζαβί

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μια πρόταση ειρήνης που αγνοήθηκε

Αγνοήθηκε πλήρως από τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία, που δημοσιεύθηκε την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024, ταυτόχρονα στους Financial Times, τη Le Monde τη...

Η πρόκληση των BRICS

Από τις 22 έως τις 24 Οκτωβρίου στο Καζάν της Ρωσίας γίνεται η επόμενη Σύνοδος των BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, Νότιος Αφρική). Tων συνεργαζόμενων χωρών δηλαδή που εμφανίζο...

Φόρτωση άρθρων...