Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Τουρκία: Τρεις νεκροί από μεγάλη δασική πυρκαγιά στο Τσεσμέ της Σμύρνης

Πλανήτης

Τραγωδία με τρεις νεκρούς από τη δασική φωτιά που ξέσπασε σήμερα (15.07.2024) στην επαρχία της Σμύρνης στην Τουρκία, σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Το πρακτορείο Anadolu μετέδωσε ότι τρία πτώματα βρέθηκαν στη ζώνη όπου μαίνεται η φωτιά, σε απόσταση περίπου 70 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά της πόλης της Τουρκίας. Συνεχίζονται οι προσπάθειες προκειμένου να τεθούν υπό έλεγχο οι φλόγες στη δασική περιοχή του Αλατσατί.

Παραμένει αδιευκρίνιστο πώς ξεκίνησε η πυρκαγιά.

Δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη, τέσσερα ελικόπτερα και 16 πυροσβεστικά οχήματα έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή, οι κάτοικοι της οποίας απομακρύνθηκαν από τις εστίες τους.

Η Τουρκία, όπου η θερμοκρασία φτάνει ή και ξεπερνά τους 40 βαθμούς Κελσίου κατά τη διάρκεια της ημέρας σε πολλές επαρχίες εδώ και έναν μήνα, τις τελευταίες εβδομάδες αντιμετωπίζει αλλεπάλληλες πυρκαγιές, οι περισσότερες εκ των οποίων γρήγορα τίθενται υπό έλεγχο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέα ανάρτηση Μασκ για την Ελλάδα: Διπλάσιοι οι θάνατοι από τις γεννήσεις

Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας σχολίασε σε ανάρτησή του ο δισεκατομμυριούχος Ελον Μασκ, γράφοντας συγκεκριμένα ότι «σχεδόν διπλάσιοι άνθρωποι πέθαναν από όσα μωρά γεννήθηκαν σ...

Ρωσία: Διάταγμα Πούτιν για αύξηση του ρωσικού στρατού – Τρίτη φορά σε δύο χρόνια

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, εξέδωσε διάταγμα με το οποίο δίνεται εντολή για την αύξηση του τακτικού μεγέθους του ρωσικού στρατού κατά 180.000 στρατιώτες. Το σύνολο του...

Φόρτωση άρθρων...