Στην ταυτοποίηση και της γυναίκας που συμμετείχε στην τρομοκρατική επίθεση στην τουρκική Αεροπορική και Διαστημική Βιομηχανία (TUSAŞ), στα περίχωρα της Άγκυρας, προχώρησαν οι Αρχές της Τουρκίας.

Η γυναίκα ονομάζεται Mine Sevjin Alçiçek και ήταν μέλος του ΡΚΚ, σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών της Τουρκίας, Αλί Γερλίκαγια. «Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα της γυναίκας τρομοκράτη που εξουδετερώθηκε στην προδοτική τρομοκρατική επίθεση στην TUSAŞ. Διαπιστώθηκε πως η προδότρια ήταν η Mine Sevjin Alçiçek, μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK.

Κατέστη σαφές ότι και οι δύο τρομοκράτες που επιτέθηκαν στο TUSAŞ ήταν μέλη του PKK. Είμαστε αποφασισμένοι να εξαλείψουμε από τα εδάφη μας την προδοτική τρομοκρατική οργάνωση που απειλεί την ενότητα, την αλληλεγγύη και την ειρήνη της χώρας μας. Για άλλη μια φορά εύχομαι το έλεος του Θεού για τους μάρτυρες μας και ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες μας», ανέφερε ο Αλί Γερλίκαγια, σε ανάρτηση στο Χ.

Νωρίτερα ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας είχε αποκαλύψει ότι ταυτοποιήθηκε και ο άνδρας τρομοκράτης, που ονομάζεται Ali Örek, έχει την κωδική ονομασία Rojger και ήταν μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK.