Δευτέρα
01 Ιουλίου 2024

Βελιγράδι: Επίθεση με τόξο έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ

Πλανήτης

Επίθεση με τόξο δέχθηκε αστυνομικός μπροστά από την πρεσβεία του Ισραήλ στο Βελιγράδι το Σάββατο (29/06). Το βέλος πέτυχε τον αστυνομικό, ωστόσο κατάφερε να αμυνθεί πυροβολώντας τον δράστη ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Ίβιτσα Ντάτσιτς, η ταυτότητα του δράστη παραμένει άγνωστη και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για τα κίνητρα της επίθεσης.

«Σήμερα γύρω στις 11 η ώρα άτομο αγνώστου ταυτότητας, εκτόξευσε βέλος κατά αστυνομικού ο οποίος εκτελούσε υπηρεσία φύλαξης της πρεσβείας του Ισραήλ και τον πέτυχε στον τράχηλο. Ο αστυνομικός Μ. J. (1990) χρησιμοποίησε, σε αυτοάμυνα, το υπηρεσιακό του όπλο και πυροβόλησε τον επιτιθέμενο, ο οποίος κατέληξε συνεπεία των τραυμάτων», δήλωσε ο Ντάτσιτς.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου θα υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης του βέλους από τον τράχηλο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανάλυση CNN: Γιατί ΝΑΤΟ και Ευρώπη βρήκαν τόσο ανησυχητική την εικόνα Μπάιντεν στο ντιμπέιτ

Για τη σημασία της σταθερότητας που επιζητά η Δύση, οι Σύμμαχοι του ΝΑΤΟ και οι Ευρωπαίοι και κατά πόσο αυτή διακυβεύεται όσο ο Μπάιντεν παραμένει επικεφαλής των Δημοκρατικών μιλά ...

Τέσσερις νεκροί από έκρηξη αερίου σε εστιατόριο στην Τουρκία – Πάνω από 20 οι τραυματίες

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν σήμερα σε μια έκρηξη που προκλήθηκε από φιάλη αερίου σε εστιατόριο στη δυτική Τουρκία, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές. ...

Φόρτωση άρθρων...