Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Βραζιλία: Έκλεψε κινητό και τον παρέσυρε λεωφορείο

Ένας 17χρονος έκλεψε το κινητό ενός ηλικιωμένου άνδρα στη Βραζιλία. Έτρεξε για να ξεφύγει αλλά παρασύρθηκε από λεωφορείο. Κάμερα ασφαλείας καταγράφει τη στιγμή που 17χρονος κλέβει το κινητό ενός ηλικιωμένου άνδρα στη Βραζιλία.

Ο έφηβος παρακολουθεί τον άνδρα ο οποίος μιλάει στο τηλέφωνο σε κεντρικό δρόμο του Σάο Πάολο και την κατάλληλη στιγμή ορμά και το αρπάζει.

Ο απρόσεκτος κλέφτης αρχίζει να τρέχει, χωρίς να προσέξει τον δρόμο, με αποτέλεσμα ο οδηγός λεωφορείου που περνούσε από το σημείο, να μην προλάβει να σταματήσει και να τον παρασύρει.

Ο νεαρός διακομίστηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένο και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Δολοφονία στο Μεξικό

Στο Μεξικό την Κυριακή ένοπλος άνδρας πλησιάζει τον Μίλτον Μοράλες Φιγκερόα, επικεφαλή ειδικών επιχειρήσεων και τον σκοτώνει εν ψυχρώ.

Ο ανυποψίαστος Φιγκερόα βρισκόταν έξω από εμπορικό κέντρο σε προάστιο της μεξικανικής πρωτεύουσας, όταν πυροβολήθηκε από άγνωστο άνδρας, ο οποίος στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, ο Μίλτον Φιγκερόα είχε συμβάλει σε σημαντικό βαθμό, στην εξάρθρωση τοπικών συμμοριών και στην κατάσχεση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών.

Μικρές ομάδες, ειδικευμένες στη διακίνηση ναρκωτικών και το λαθρεμπόριο που δρουν στο Μεξικό, συνεργάζονται με μεγάλα καρτέλ όπως το «Νέα Γενιά του Χαλίσκο», το οποίο είναι ένα από τα ισχυρότερα στη χώρα.

Από το 2006, το τεράστιο κύμα βίας που οφείλεται στα καρτέλ, έχει στοιχίσει τη ζωή σε 450.000 ανθρώπους, ενώ περισσότεροι από 100.000 αγνοούνται.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τουρκία: Ο Ερντογάν ζήτησε τη δημιουργία «ισλαμικής συμμαχίας» ως αντίβαρο στο Ισραήλ

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα (7/9) ότι οι μουσουλμανικές χώρες θα πρέπει να σχηματίσουν μια συμμαχία για να αντιμετωπίσουν «την αυξανόμενη απειλή του επεκ...

Λύθηκε το μυστήριο μετά από 50 χρόνια: Ποιος είναι ο άνδρας που βρέθηκε παγωμένος σε σπηλιά στις ΗΠΑ

Οι Αρχές αναγνώρισαν τελικά το πτώμα ενός άνδρα που βρέθηκε παγωμένο σε μια σπηλιά κατά μήκος του Appalachian Trail στην Πενσιλβάνια σχεδόν 50 χρόνια μετά την ανακάλυψή του. Ο N...

Φόρτωση άρθρων...