Παρασκευή
04 Οκτωβρίου 2024

Χαμενεΐ: Τα μουσουλμανικά έθνη να ετοιμαστούν για αντίσταση, αν χρειαστεί θα χτυπήσουμε ξανά το Ισραήλ

Πλανήτης

Μήνυμα συσπείρωσης ενάντια στον κοινό εχθρό το Ισραήλ έστειλε ο αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ στην στην ομιλία του μετά την προσευχή της Παρασκευής (4.10.24) στην Τεχεράνη.

«Το Ιράν δεν θα καθυστερήσει ούτε θα βιαστεί να απαντήσει στο Ισραήλ», τόνισε ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ στην ομιλία του που είναι σε εξέλιξη.

«Τα μουσουλμανικά έθνη έχουν έναν κοινό εχθρό» είπε μεταξύ άλλων ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν απευθυνόμενος σε χιλιάδες κόσμου που είχε συγκεντρωθεί στο μεγάλο τέμενος στην Τεχεράνη, ενώ επισήμανε ότι «κάθε χώρα έχει το δικαίωμα να αμύνεται από τους επιτιθέμενους».

«Η επίθεση της 7ης Οκτωβρίου ήταν μια νόμιμη πράξη, το ίδιο και η επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ» είπε ακόμη.

«Η επιχείρηση των ενόπλων μας δυνάμεων πριν από λίγες νύχτες ήταν απολύτως νόμιμη» είπε. Έκανε λόγο για την πυραυλική επίθεση ως την «ελάχιστη τιμωρία για τα εγκλήματα του Ισραήλ».

«Αυτό που έχει συσσωρευτεί από την πρόσφατη συμπεριφορά του Ισραήλ αυξάνει την οργή και ενισχύει τα κίνητρα αντίστασης», σημείωσε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λίβανος: Νεκρός ο διοικητής της Χεζμπολάχ που σχεδίασε και εκτέλεσε το μακελειό σε γήπεδο

Νεκρός είναι ο διοικητής της Χεζμπολάχ που σχεδίασε και εκτέλεσε το μακελειό σε γήπεδο με θύματα 12 μικρά παιδιά. Ο στρατός του Ισραήλ ανακοίνωσε πως έχει σκοτώσει τον διοικητή ...

DW: Γιατί ο Λίβανος εμφανίζεται ανίκανος να υπερασπίσει την εδαφική κυριαρχία του

Φραστικά πυρά εξαπέλυσε εναντίον του Ισραήλ ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός του Λιβάνου Νατντζίμπ Μικάτι, μιλώντας προ ημερών στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. Κατηγόρησε τη γειτ...

Φόρτωση άρθρων...