Στις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε εκ νέου ο Απόστολος Γκλέτσος, ενώ άφησε αιχμές για τον Στέφανο Κασσελάκη, τον οποίο χαρακτήρισε «νάρκισσο».

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι «η επόμενη μέρα θα μας βρει ενωμένους, διότι θέλουμε να κάνουμε πραγματική αντιπολίτευση στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη».

«Ή θα ενωθούμε ή θα πάμε σπίτια μας», τόνισε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, Απόστολος Γκλέτσος, μιλώντας σήμερα στο MEGA για την επόμενη μέρα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ο κόσμος πεινάει. Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει ενωμένους, διότι θέλουμε να κάνουμε πραγματική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Την πρώτη Κυριακή, ψήφισα τον Νίκο Παππά. Μετά, είπαμε να πάμε με τον Κασσελάκη, είδαμε ένα παλικάρι όμορφο, με όρεξη και ήρθε το σοκ. Αργότερα, είδαμε ότι πρόκειται για ένα παλικάρι με έπαρση, νάρκισσο, να λέει αρλούμπες.

Ο Τσίπρας δεν μεθόδευσε ποτέ να πριονίσει την καρέκλα του Κασσελάκη. Αυτό ήταν στο μυαλό του, για αυτό και οι αναφορές για «κουκούλες» στην Κεντρική Επιτροπή», ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Γκλέτσος: Μακάρι ο Μητσοτάκης να βάλει όριο εισόδου στη Βουλή το 5%, θα συσπειρώσει τον ΣΥΡΙΖΑ

Αν μπει όριο 5% για την είσοδο κομμάτων στη Βουλή, αυτό θα συσπειρώσει τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο Απόστολος Γκλέτσος στο «Live News», δεχόμενος ότι υπάρχει κίνδυνος νέας διάσπασης στο κόμμα της Aξιωματικής Aντιπολίτευσης.