Σε αποτίμηση του debate των έξι υποψηφίων αρχηγών για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ προχώρησε η Έλενα Ακρίτα. Σε ανάρτησή της στο Facebook η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά ότι «μεγάλες χαμένες ήταν οι δύο κυρίες» και «μεγάλος κερδισμένος» ο Παύλος Γερουλάνος.

Η Έλενα Ακρίτα ζητά να διεξαχθεί ανάλογο debate και για τον ΣΥΡΙΖΑ γράφοντας «το έχει ανάγκη ο κόσμος, ειδικά τώρα που το κόμμα μοιάζει - και είναι - τοπίο στην ομίχλη».

Ολόκληρη η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για το debate του ΠΑΣΟΚ:

«Το ντιμπέιτ του ΠΑΣΟΚ, παρά τους ασφυκτικούς όρους, είχε ενδιαφέρον. Μεγάλες χαμένες, κατά τη γνώμη μου, οι δυο κυρίες. Η Ναντια Γιαννακοπούλου που αναλώθηκε σε καυγάδες καφενείου με στόχο τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος βγήκε κερδισμένος με την σοβαρή κι αξιοπρεπή στάση του απέναντι της. Και η Άννα Διαμαντοπούλου που έχασε την ψυχραιμία της μετά το στενό μαρκάρισμα από τον Μιχάλη Κατρίνη για τις φιλοκυβερνητικές της θέσεις στο έγκλημα των Τεμπών και στις υποκλοπές.

Ανδρουλάκης, Δούκας, Κατρίνης ψύχραιμοι, καταρτισμένοι, μετά λόγου γνώσεως. Μεγάλος κερδισμένος ο Παύλος Γερουλάνος - πάντα κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Χρήσιμο θα ήταν ένα αντίστοιχο ντιμπέιτ και για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ. Το έχει ανάγκη ο κόσμος, ειδικά τώρα που το κόμμα μοιάζει - και είναι - τοπίο στην ομίχλη».