Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Ανδρουλάκης: «Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το μεγάλο βήμα»

Στον Άγιο Νικόλαο βρέθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην Κυβέρνηση «για την ανοχή της στο πάρτι κερδοσκοπίας των ολιγοπωλίων εις βάρος των πολιτών».

«Αν ανακοινώσει η Νέα Δημοκρατία τα κέρδη των εταιρειών που εκμεταλλεύονται ολιγοπωλιακές πρακτικές, και συγκριθούν με το ύψος των προστίμων, θα καταλάβει ο λαός το πάρτι κερδοσκοπίας που έγινε στην πλάτη του», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. 

Ακόμα, έθεσε εμφατικά «τη διάσταση της πολιτικής αυτονομίας από τα συμφέροντα», τονίζοντας:  «Στόχος για μένα είναι το ΠΑΣΟΚ τα επόμενα χρόνια να αντιμετωπίσει τη Νέα Δημοκρατία όχι μόνο αυξάνοντας τα ποσοστά του αλλά επιτυγχάνοντας το με πολιτική αυτονομία από την ολιγαρχία γιατί μόνο τότε θα έρθει στην εξουσία και θα συγκρουστεί μαζί της. Μόνο αν το ΠΑΣΟΚ ανέβει από εσάς, τους πολλούς, θα έχει τη δύναμη να αλλάξει την Ελλάδα. Αυτός ο δρόμος θα είναι ο πιο δύσκολος και ο πιο κοπιαστικός. Θα έχει αναταράξεις αλλά είναι μονόδρομος, αν θέλουμε το ΠΑΣΟΚ να ξαναγίνει λαογέννητο Κίνημα και όχι ένας μηχανισμός εξουσίας για την εξουσία».

Στον Άγιο Νικόλαο βρέθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ο Νίκος Ανδρουλάκης υπογράμμισε την επιτυχία του ΠΑΣΟΚ, που καταγράφηκε πρώτο κόμμα στο Λασίθι στις Ευρωεκλογές αλλάζοντας τον εκλογικό χάρτη.

«Εδώ, στο Λασίθι, καταφέραμε αυτό που σε κάποιους φάνταζε ακατόρθωτο. Βάψαμε πράσινο τον νομό μας μετά από 15 χρόνια. Αν συνεχίσουμε τον αγώνα μας με στοχοπροσήλωση, τότε τα αποτελέσματα της Κρήτης, της Δυτικής Μακεδονίας και πολλών άλλων περιοχών θα επιβεβαιωθούν και στα δυο μεγάλα αστικά κέντρα και θα κοιτάξουμε στα μάτια τη συντήρηση», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης σχολίασε την επιλογή κάποιων στελεχών ανήμερα των ευρωεκλογών να αφήσουν στο απυρόβλητο τον πραγματικό χαμένο της κάλπης, που ήταν η κυβέρνηση, στρέφοντας τον προβολέα στο ΠΑΣΟΚ και πυροδοτώντας την εσωστρέφεια.

Στον Άγιο Νικόλαο βρέθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης

«Πήρα την απόφαση να πάμε σε εκλογές στις 6 Οκτωβρίου, για έναν και μόνο λόγο: να μην "συριζοποιηθούμε" και να γίνουν όλα πολιτισμένα. Ξέρω ότι κάποιος που στις 19:05 έχει αυτή τη συμπεριφορά, είχε την ίδια συμπεριφορά και παραπέντε. Ξέρω πολύ καλά ότι αυτό που έγινε, δεν προσβάλει εμένα αλλά τον απλό κόσμο, γιατί δεν μπορεί να λες ότι ο μεγάλος σου στόχος είναι να κερδίσεις τη Νέα Δημοκρατία αλλά το βράδυ που αυτή κατέρρευσε 13 μονάδες δεν επέτρεψες να απολογηθεί ούτε για ένα λεπτό.

Δεν μπορεί να λες ότι μας νίκησε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τώρα να διαλύεται. Πώς μας νίκησε; Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε και το πετύχαμε μόλις σε δύο χρόνια», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Όλα αυτά τα λέω όχι γιατί μου φτάνει το 13%, αλλά γιατί σε όλες τις δημοσκοπήσεις το ΠΑΣΟΚ είναι δεύτερο κόμμα επειδή έγινε μια συγκροτημένη δουλειά. Χτίσαμε σε γερά θεμέλια. Δεν παίξαμε το επικοινωνιακό παιχνίδι με τα like, τα TikTok ,το lifestyle. Είχαμε τα μίντια απέναντι καθώς έπαιζαν νυχθημερόν Μητσοτάκη-Κασσελάκη. Κι όμως είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το μεγάλο βήμα αντιμετωπίζοντας ευθέως τη συντηρητική παράταξη», κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Στον Άγιο Νικόλαο βρέθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χρηστίδης: Να εφαρμοστεί άμεσα η ελεύθερη διέλευση των οχημάτων των ατόμων με αναπηρία από τα διόδια

Το μείζονος σημασίας ζήτημα της ελεύθερης διέλευσης των οχημάτων των ατόμων με αναπηρία από τα διόδια, φέρνει στη Βουλή ο Παύλος Χρηστίδης με επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε. O βο...

Oι έξι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ αναλύουν το σχέδιό τους για τη χώρα στο περιοδικό της Βουλής

Με ένα διπλό αφιέρωμα για το ΠΑΣΟΚ αναρτήθηκε σήμερα στον ιστότοπο του κοινοβουλίου, το νέο, 82ο τεύχος του περιοδικού της Βουλής «Επί του.. περιστυλίου». Το ένα μέρος του αφιερώμ...

Φλωρίδης για τις δολιοφθορές στις γραμμές του ΟΣΕ: «Οι δράστες θα πάνε μέσα για κακούργημα»

Για τις νέες δημοσκοπήσεις και τα ποσοστά της ΝΔ μίλησε σήμερα καλεσμένος στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης. «Θα είμαστε εκτός πραγματικότητας εάν δεν αναγνωρίσ...

Φόρτωση άρθρων...