Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Ανδρουλάκης για Δούκα: Τα λόγια είναι εύκολα - Ευπρόσδεκτες όλες οι υποψηφιότητες

«Τα λόγια είναι εύκολα, το να οικοδομείς θέλει προσπάθεια, κανείς δεν είναι μάγος», σχολίασε με αιχμή κατά του Χάρη Δούκα ο Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ εξελίσσονται οι εσωκομματικές διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ με ορίζοντα τις εκλογές του Οκτωβρίου.

Μιλώντας στο Mega ο Νίκος Ανδρουλάκης και απαντώντας για το δημιουργηθέν ζήτημα με την υποψηφιότητα Δούκα λόγω του ασυμβίβαστου με βάση το καταστατικό του ΠΑΣΟΚ διευκρίνισε ότι «ήταν από το 2008 επί Γιώργου Παπανδρέου».

«Ευπρόσδεκτες όλες οι υποψηφιότητες», διεμήνυσε ενώ εστίασε ότι ο ίδιος θέλει πολιτική συζήτηση στην προεκλογική αναμέτρηση. «Είναι κουβέντα χωρίς πολιτικό νόημα, δεν πρόκειται να βάλω κανένα εμπόδιο. Είπα να ξεπεραστεί και θα βρεθεί τρόπος από την αρμόδια επιτροπή να ξεπεραστεί», τόνισε και ζήτησε να μην προσανατολιστεί σε τέτοια θέματα η συζήτηση.

«Αν κάποιοι του παλαιού ΠΑΣΟΚ δεν θέλουν πρωθυπουργίσιμο πρόεδρο, αλλά διαχειρίσιμο δεν θα τον βρουν σε μένα», τόνισε.

Δήλωσε προετοιμασμένος για τις αντιδράσεις μετά τις ευρωεκλογές. «Το να πας από το 8% στο 13% θέλει αγώνα, αλλά να πας από το 8 στο 6 δεν θέλει τίποτα άλλο από λανθασμένες νοοτροπίες», υπογράμμισε.

«Δεν συμβιβάζομαι με το 13%», διεμήνυσε σε άλλο σημείο τονίζοντας επίσης: «Δεν θέλω διενέξεις, δεν θέλω τοξικότητα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Το ότι 130 γερμανικές εταιρείες είναι παρούσες στη ΔΕΘ αποδεικνύει τους ισχυρούς οικονομικούς δεσμούς μας

Παρουσία του πρωθυπουργού της χώρας Κυριάκου Μητσοτάκη και του αντικαγκελάριου της Γερμανίας Ρόμπερτ Χάμπεκ, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του περιπτέρου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατ...

Νέα Αριστερά: «Το κόμμα που κάποτε κυβέρνησε τη χώρα μετατράπηκε σε ριάλιτι σόου»

Για «μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε τραμπικό μόρφωμα» κάνει λόγο η Νέα Αριστερά σχολιάζοτας την ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο κύριος Κασσελάκης επ...

Φόρτωση άρθρων...