Παρασκευή
25 Οκτωβρίου 2024

Ανδρουλάκης για Γεννηματά: «Aνεξίτηλη παρακαταθήκη δύναμης, προσφοράς και αγώνα το προσωπικό και πολιτικό της υπόδειγμα»

Πολιτική

Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά και ο Νίκος Ανδρουλάκης, με ανάρτησή του, αναφέρθηκε στη μνήμη της.

«Σαν σήμερα, πριν από τρία χρόνια, αποχαιρετήσαμε τη Φώφη μας. Μια σπουδαία γυναίκα, μια πραγματική μαχήτρια της ζωής που δίδαξε αξιοπρέπεια τόσο κατά την πολιτική της διαδρομή, όσο και κατά την προσωπική, άνιση μάχη που έδινε.

Η Φώφη δεν είναι εδώ. Είναι εδώ όμως το προσωπικό και πολιτικό της υπόδειγμα ως μια ανεξίτηλη παρακαταθήκη δύναμης, προσφοράς και αγώνα, αλλά και ως ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για όλους εμάς, στην παράταξή της. Μια παράταξη την οποία κράτησε όρθια στα πιο δύσκολα της χρόνια», ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην ανάρτησή του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης: Απόφαση - σταθμός που βγάζει τις «κουκούλες» από τους ψευδομάρτυρες της σκευωρίας Novartis

«Η Δημοκρατία μας είναι ανθεκτική και η αλήθεια θα λάμψει», τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης σχολιάζοντας την απόφαση να ανασταλεί το καθεστώς προστασίας των προστατευόμενων μαρτύρων της ...

Βούτσιτς: Η επίσκεψη Μητσοτάκη-Τουσκ στο Βελιγράδι αναπτέρωσε την ελπίδα για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση

Iδιαίτερα ικανοποιημένος δήλωσε ότι είναι ο Πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, από τη συνάντηση που είχε με τους Πρωθυπουργούς της Ελλάδας και της Πολωνίας, Κυριάκο Μητσοτάκ...

Φόρτωση άρθρων...