Παρασκευή
04 Οκτωβρίου 2024

Ανδρουλάκης: «Η πολιτική γραμμή της ενότητας και της πολιτικής αυτονομίας θα συνεχιστεί»

Πολιτική

«Τα δύσκολα είναι πίσω μας και ήταν να φύγουμε από τις μυλόπετρες του δικομματισμού», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Live News» του τηλεοπτικού σταθμού στο MEGA.

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού που προηγήθηκε στην εκπομπή, ο Νίκος Ανδρουλάκης επισήμανε: «Την Κυριακή που έρχεται, δεν κρίνεται μόνο ποιος θα είναι Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αλλά ακούγοντας τον κ. Μητσοτάκη, κρίνεται πότε επιτέλους θα κλείσει η πόρτα του Μαξίμου για τον ίδιο». 

«Έχουμε καταθέσει επικαιροποιημένη πρόταση νόμου για την προστασία της πρώτης κατοικίας, 120 δόσεις για χρέη προς εφορία και ΕΦΚΑ, λύση για τις 60 χιλιάδες οικογένειες με δάνεια σε ελβετικό φράγκο και βέβαια να υπάρχει η δυνατότητα για τον δανειολήπτη πριν πουληθεί το δάνειό του στο fund να κάνει αντιπρόταση. Όλα αυτά τα καταθέσαμε στη Βουλή σε πρόταση νόμου και η Νέα Δημοκρατία αρνήθηκε. Όπως και για την ακρίβεια, μιλήσαμε για τη θέσπιση ενιαίας αρχής καταναλωτών. Είπαν «όχι».

Ξέρετε πόσο σημαντικό είναι κάθε πρωί να γνωρίζεις με μια εφαρμογή στο κινητό σου, ποιες πολυεθνικές κερδοσκοπούν στην Ελλάδα σε σχέση με άλλα κράτη και όταν πας στο σουπερμάρκετ να τους γυρνάς την πλάτη;», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Την Κυριακή κρίνεται ποιος μπορεί να είναι καλή αντιπολίτευση για να είναι και καλή κυβέρνηση στις επόμενες εθνικές εκλογές» πρόσθεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης ως προς το διακύβευμα των εσωκομματικών Εκλογών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημοσκόπηση Pulse: Μάχη για 4 στο ΠΑΣΟΚ – Τι δείχνει για τις Εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ (κάρτες)

Μάχη για τέσσερις με διαφορές στα όρια του στατιστικού λάθους βγάζει για το ΠΑΣΟΚ η δημοσκόπηση της Pulse, που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ. Όταν ερωτώνται εκείνοι...

Φόρτωση άρθρων...