Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Ανδρουλάκης: «Το μόνο τρίποντο που έχει βάλει ο Πρωθυπουργός, είναι το τρίποντο της ακρίβειας»

Πολιτική

Αιχμές κατά του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, άφησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, στο περιθώριο του συνεδρίου του Economist.

«Το μόνο τρίποντο που έχει βάλει ο Πρωθυπουργός, είναι το τρίποντο της ακρίβειας, διότι στην ευημερία τα σουτ του είναι όλα air ball.

Ωραίες είναι οι εύκολες ατάκες, αλλά ο λαός μας ζει μια οδυνηρή πραγματικότητα», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης. 
«Είμαστε πρωταθλητές στην ακρίβεια. Τον Μάρτιο είχαμε υπερτετραπλάσιο πληθωρισμό στα τρόφιμα και τον Απρίλιο υπερτριπλάσιο.

Στις ιδιωτικές δαπάνες υγείας είμαστε δεύτεροι και μας ξεπερνά μόνο η Βουλγαρία.

Στα ενοίκια σημειώθηκε 42% αύξηση για τις οικογένειες», επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

«Όλα αυτά κάνουν την καθημερινότητα πιο δύσκολη, γι’ αυτό λοιπόν στις ευρωπαϊκές εκλογές  ο ελληνικός λαός πρέπει  να στείλει ένα μήνυμα απέναντι στην αλαζονεία της κυβέρνησης και να στηρίξει τη σοβαρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση που μπορεί να είναι μελλοντική κυβερνητική επιλογή. Για να έχουμε μια χώρα πολλών ευκαιριών για τη νέα γενιά, μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θα έχουν γραμμές χρηματοδότησης για να αποκτήσουν ανταγωνιστικότητα, δίκαιη πράσινη μετάβαση και ισχυρό κοινωνικό κράτος για όλους», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Αυτό είναι το μέλλον της Ελλάδας ως κανονική ευρωπαϊκή χώρα και όχι οι πολιτικές που μας απομακρύνουν σταθερά από τον αξιακό και οικονομικό πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης», συμπλήρωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέα Αριστερά: «Το κόμμα που κάποτε κυβέρνησε τη χώρα μετατράπηκε σε ριάλιτι σόου»

Για «μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε τραμπικό μόρφωμα» κάνει λόγο η Νέα Αριστερά σχολιάζοτας την ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο κύριος Κασσελάκης επ...

Ντόρα Μπακογιάννη στα Παραπολιτικά 90,1: Ο γάμος των ομοφύλων κόστισε πολιτικά, αλλά δεν ήταν λάθος επί της ουσίας

Το πολιτικό κόστος του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών σχολίασε μεταξύ άλλων, η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία μίλησε στους δημοσιογράφους Χριστίνα Κο...

Φόρτωση άρθρων...