Τρίτη
24 Σεπτεμβρίου 2024

Ανδρουλάκης: «Βασικός μου στόχος ήταν η διασφάλιση της ενότητας»

Πολιτική

Ενωτικό μήνυμα έστειλε ο Νίκος Ανδρουλάκης ενόψει των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ και λίγες ώρες πριν από το debate των υποψηφίων για την προεδρία. Ο Νίκος Ανδρουλάκης σε ανάρτησή του στο Facebook τονίζει ότι με το αποψινό debate ολοκληρώνεται ένα ακόμα βήμα του οδικού χάρτη που παρουσίασε στις 30 Ιουνίου, όταν ανακοίνωσε τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών.

Επίσης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει ότι «από την πρώτη στιγμή, βασικός μου στόχος ήταν η διασφάλιση της ενότητας μέσα από μια διαδικασία εκλογής, η οποία σε ένα πλαίσιο ευπρέπειας και πολιτικού πολιτισμού, θα έχει πολιτικά χαρακτηριστικά και θα τιμά την ιστορική διαδρομή και παράδοση της παράταξής μας».

«Κατά γενική ομολογία, έως σήμερα το έχουμε καταφέρει και γι’ αυτό μπορούμε να είμαστε περήφανοι. Μετά τον ενωτικό εορτασμό της επετείου των 50 χρόνων από την ίδρυση μας, την παρουσίαση των υποψηφίων στη διευρυμένη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, φτάσαμε στη διοργάνωση της αποψινής τηλεοπτικής συζήτησης. Ένα debate με απευθείας ανταλλαγή απόψεων, που είμαι βέβαιος ότι θα είναι ένα βήμα προς τα εμπρός», αναφέρει ο εκ νέου υποψήφιο για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Ανδρουλάκη:

«Με την πραγματοποίηση του debate απόψε το βράδυ ολοκληρώνεται ένα ακόμα βήμα του οδικού χάρτη, που παρουσίασα στις 30 Ιουνίου, όταν και ανακοίνωσα τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών στις 6 και 13 Οκτωβρίου, ώστε να μη σύρεται το κόμμα σε μια παρατεταμένη εσωστρέφεια.

Από την πρώτη στιγμή, βασικός μου στόχος ήταν η διασφάλιση της ενότητας μέσα από μια διαδικασία εκλογής, η οποία σε ένα πλαίσιο ευπρέπειας και πολιτικού πολιτισμού, θα έχει πολιτικά χαρακτηριστικά και θα τιμά την ιστορική διαδρομή και παράδοση της παράταξής μας. Κατά γενική ομολογία, έως σήμερα το έχουμε καταφέρει και γι’ αυτό μπορούμε να είμαστε περήφανοι. 

Μετά τον ενωτικό εορτασμό της επετείου των 50 χρόνων από την ίδρυση μας, την παρουσίαση των υποψηφίων στη διευρυμένη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, φτάσαμε στη διοργάνωση της αποψινής τηλεοπτικής συζήτησης. Ένα debate με απευθείας ανταλλαγή απόψεων, που είμαι βέβαιος ότι θα είναι ένα βήμα προς τα εμπρός.

Απόψε, λοιπόν, στις 21:00 στους δέκτες της ERTNEWS θα έχετε την ευκαιρία να μας ακούσετε, να κρίνετε, να συγκρίνετε και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Συνεχίζουμε μαζί!».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γεραπετρίτης από Νέα Υόρκη: «Θα παραμείνουμε προσηλωμένοι στο σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου»

Tα δύο κύρια μέτωπα πλησίον της Ευρώπης, την κατάσταση στην Ουκρανία και τη Μέση Ανατολή συζήτησαν οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ στη συνάντησή τους στο περιθώριο της 79ης Συνόδου τ...

Φόρτωση άρθρων...