Σαββάτο
06 Ιουλίου 2024

Άνοιξε πόλεμος Δούκα – Ανδρουλάκη για την ημερομηνία των εσωκομματικών Εκλογών

Πηγές της Χαριλάου Τρικούπη απαντούν στον Χάρη Δούκα για την πρότασή του για ζητήσει εκλογές για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ στις 3 και 10 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, πηγές του ΠΑΣΟΚ αναφέρουν: «Η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος σε όλα τα επίπεδα. Η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα συνεδριάσει ως γνωστόν την Κυριακή 30 Ιουνίου για να αποφασίσει τον οδικό χάρτη.

Ως εκ τούτου, θα αναμέναμε από τον κ. Δούκα να έρθει στη συνεδρίαση του οργάνου του οποίου είναι μέλος και να εκθέσει τις απόψεις του, και όχι να τις κοινοποιεί στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής μέσω του email τρίτου προσώπου.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι ο δήμαρχος Αθηναίων αγνοεί ότι στις 10 Νοεμβρίου 2024, ημερομηνία που προτείνει για τη διενέργεια του β΄ γύρου των εσωκομματικών εκλογών, θα διεξαχθεί ο μαραθώνιος δρόμος».

Τι απαντά το επιτελείο του Χάρη Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

Άμεση ήταν η απάντηση του επιτελείου του Χάρη Δούκα στην Χαριλάου Τρικούπη. 

«Σας ενημερώνουμε ότι ο πρώτος γύρος των εκλογών για την ανάδειξη της ηγεσίας στην κεντροαριστερά διεξήχθη στις 12 Νοεμβρίου του 2017, την ημέρα δηλαδή του Μαραθωνίου. Στις εκλογές αυτές συμμετείχε και ο ίδιος ο κ. Ανδρουλάκης ως υποψήφιος. Όντως, λοιπόν, η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος», αναφέρει το επιτελείο του Δημάρχου Αθηναίων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θετική απάντηση της Φον ντερ Λάιεν στην πρωτοβουλία Μητσοτάκη για χαμηλότερες τιμές στα προϊόντα των πολυεθνικών

Απολύτως θετική είναι η απάντηση της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην παρέμβαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για λήψη μέτρων κατά των αθέμιτων ...

ΥΠΕΞ για καθαίρεση Μπελέρη: Καινοφανής πρακτική, με πολλά ερωτήματα για το Κράτος Δικαίου της Αλβανίας

Αιχμές κατά των αλβανικών Αρχών αφήνει το υπουργείο Εξωτερικών για την απόφαση να καθαιρεθεί από δήμαρχος Χειμάρρας ο Φρέντι Μπελέρης. Το υπουργείο Εξωτερικών χαρακτηρίζει αυτή ...

Πιερρακάκης: Από τους αναπληρωτές του ΑΣΕΠ οι 5.500 από τις 10.000 μόνιμες προσλήψεις

Για τις 10.000 μόνιμες και άμεσες προσλήψεις στην εκπαίδευση που ανακοινώθηκαν εχθές – οι περισσότερες που έχουν γίνει – μίλησε σήμερα καλεσμένος στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Παιδείας, Κυρ...

Φόρτωση άρθρων...