Τρίτη
24 Σεπτεμβρίου 2024

Debate ΠΑΣΟΚ: Πώς θα κάθονται στο στούντιο της ΕΡΤ οι έξι «μονομάχοι»

Πολιτική

Οι Νίκος Ανδρουλάκης, Άννα Διαμαντοπούλου, Παύλος Γερουλάνος, Χάρης Δούκας, Νάντια Γιαννακοπούλου και Μιχάλης Κατρίνης προετοιμάζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της παρουσίας τους στο debate, μέσω της οποίας θα αναπτύξουν τις θέσεις τους σε έξι θεματικές ενότητες.

To debate των υποψήφιων προέδρων του ΠΑΣΟΚ θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα προβληθεί από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ.

Πώς θα κάθονται οι υποψήφιοι στο στούντιο 

Στην κεφαλή θα είναι οι δύο δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, Γιώργος Κουβαράς και Απόστολος Μαγγηριάδης. Οι Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου θα είναι στα αριστερά των δύο δημοσιογράφων της ΕΡΤ και στα δεξιά τους Άννα Διαμαντοπούλου, Χάρης Δούκας, Μιχάλης Κατρίνης. 

Η καινοτομία που θα έχει το συγκεκριμένο debate θα είναι οι follow up ερωτήσεις και οι απαντήσεις των υποψηφίων μεταξύ τους και μάλιστα πέντε φορές κατά τη διάρκεια τις τρίωρης σχεδόν αναμέτρησης.

Πώς θα κάθονται οι υποψήφιοι στο στούντιο 

Τα υπερσύγχρονα στούντιο 

Στο τεχνολογικά υπερσύγχρονο studio του ERTNEWS, όπου θα φιλοξενηθεί η τηλεμαχία, θα χρησιμοποιηθούν τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, όπως 3D Animation, ενώ αυτό στο οποίο θα διαφέρει είναι η διάδραση που θα έχουν μεταξύ τους οι υποψήφιοι. Μέσα από τις οκτώ κάμερες που θα τοποθετηθούν και ανά πάσα στιγμή το κοινό θα μπορεί να βλέπει τις αντιδράσεις όλων των υποψηφίων.

Οι έξι θεματικές

Οι έξι θεματικές στις οποίες οι υποψήφιοι θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις είναι οι ακόλουθες:

  • Οικονομία-Ανάπτυξη
  • Κοινωνικό κράτος-Νέα γενιά-Δημογραφικό
  • Εξωτερική πολιτική-Άμυνα- Ευρωπαϊκή Ένωση
  • Κράτος-Θεσμοί-Αυτοδιοίκηση
  • Κλιματική κρίση-Πολιτική προστασία-Ενεργειακή μετάβαση

ΠΑΣΟΚ: Επόμενη μέρα

Η διάρκεια κάθε δημοσιογραφικής ερώτησης, σε ό,τι αφορά τις έξι ενότητες, δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 30’’ και η διάρκεια κάθε απάντησης τα 90”. Οι Απόστολος Μαγγηριάδης και Γιώργος Κουβαράς θα έχουν τη δυνατότητα υποβολής συνολικά έξι (6) follow up ερωτήσεων ο καθένας στους έξι υποψηφίους. Κάθε ερώτηση δεν πρέπει να ξεπερνά τα 15’’ και κάθε απάντηση τα 30’’.

Κάθε υποψήφια-ιος θα έχει τη δυνατότητα πέντε φορές -κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας- υποβολής ερωτήσεων, τοποθέτησης, αλλά και σχολίου σε διαφορετικό κάθε φορά συνυποψήφιό του, αλλά και σε διαφορετική ενότητα. Η υποβληθείσα ερώτηση, όπως και η απάντηση, δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 30’’. Την ίδια χρονική διάρκεια θα πρέπει να έχουν οι επανατοποθετήσεις, αλλά και οι ανταπαντήσεις. Η τηλεμαχία θα ολοκληρωθεί με τελική τοποθέτηση κάθε υποψηφίας-ίου, χρονικής διάρκειας έως 90’’.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης στο CNN: Τα ζητήματα με την Τουρκία μπορούν να επιλύονται βάσει του Διεθνούς Δικαίου

Συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN και την Κριστιάν Αμανπούρ παραχώρησε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Αναφορικά με τη συνάντησή του με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Κυρι...

Ανδρουλάκης: «Με δουλειά, συνέπεια και ήθος μπορούμε να κάνουμε την Ελλάδα πιο ισχυρή και την κοινωνία μας πιο δίκαιη»

Στις πολιτικές της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας που «οδηγούν σε απελπισία τους πολίτες» αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό TRT και τον Σωτήρη Πολύζο, ο Πρόεδρος...

Χρηστίδης: Στο debate να ακούσουμε το σχέδιο κάθε υποψηφίου για την επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ και της Ελλάδας

Στην ανάγκη, απόψε, στην τηλεοπτική αναμέτρηση των υποψήφιων προέδρων του ΠΑΣΟΚ, να ακουστεί ένα συγκεκριμένο πολιτικό πλαίσιο από τον καθένα τους για την ανασυγκρότηση, την ενίσχυ...

Φόρτωση άρθρων...