Σαββάτο
05 Οκτωβρίου 2024

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε - Πάρτε την υποψηφιότητα μου ξανά στα χέρια σας

Πολιτική

Στην Αθήνα, μπροστά από την Παλαιά Βουλή, πραγματοποίησε την κεντρική του ομιλία ο Νίκος Ανδρουλάκης, δύο ημέρες πριν από τον πρώτο γύρο των εσωκομματικών Εκλογών του ΠΑΣΟΚ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέβηκε στο βήμα σηκώνοντας ψηλά την γροθιά του υπό την υπόκρουση του συνδεδεμένου με την παράταξη τραγουδιού του Μάνου Λοΐζου «Καλημέρα ήλιε».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε τον πολιτικό πολιτισμό και το «ήθος» όπως είπε των υποψήφιων μέχρι στιγμής για τις εσωτερικές διαδικασίες του κόμματος. «Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να κερδίσει μόνο ενωμένο», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άρχισε την ομιλία του με ένα «καρφί» προς τη Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την απουσία των πρώην πρωθυπουργών Καραμανλή-Σαμαρά από τα γενέθλια της «γαλιάζιας παράταξης». 

«Δείτε πως γιορτάσαμε τα 50 χρόνια ΠΑΣΟΚ στο Ζάππειο. Ενωμένοι, όλοι οι πρόεδροι και ο κόσμος. Δείτε πως γιορτάζει σήμερα η Νέα Δημοκρατία», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης και πρόσθεσε «δείτε πως έγιναν οι δικές μας διαδικασίες και τι έγινε στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Προχωρήσαμε με πολιτική αυτονομία και απέναντι στους αντιπάλους μας και απέναντι στα συμφέροντα»

«Δεν κάναμε μεταγραφές για την ανανέωση. Επενδύσαμε στα νέα παιδιά. Προχωρήσαμε με πολιτική αυτονομία και απέναντι στους αντιπάλους μας και απέναντι στα συμφέροντα» υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης και πρόσθεσε: Νόμιζαν ότι θα είμαστε ένα κόμμα συμπλήρωμα αλλά τα σχέδιά τους ανατράπηκαν. Σήμερα είμαστε πιο δυνατοί και ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία».

Να βλέπουμε όσα έγιναν στο παρελθόν ως πυξίδα για το μέλλον. Η Δημοκρατική Παράταξη έχει αρχές και αξίες. Αγωνιστήκαμε 2,5 χρόνια μέσα και έξω από τη Βουλή πετυχαίνοντας μεγάλες νίκες. Είδαμε ξανά μετά από πολλά χρόνια πράσινο στον χάρτη. Δεν είμαστε πια κόμμα νοσταλγίας, επαναφέραμε το ιστορικό μας σήμα, τον ήλιο. Φτιάξαμε ένα κόμμα ανοικτό. Να το πω απλά, οι νίκες ήταν πολλές, σε αυτοδιοίκηση και επιμελητήρια. Με έναν απλό τίτλο το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε δυναμικά. Εμείς που κάναμε τα πρώτα βήματα της επιστροφής, εμείς μπορούμε να κάνουμε το άλμα.Ανδρουλάκης: 6 και 13 Οκτώβρη κρίνεται ήθος, ύφος και προσανατολισμός της επόμενης κυβέρνησης της χώρας

«Έξι και 13 Οκτωβρίου κρίνεται ήθος, ύφος και προσανατολισμός της επόμενης κυβέρνησης της χώρας» πρόσθεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης. «Αν δεν είχαμε κάνει αυτή τη δουλειά κάποιοι δεν θα έλεγαν σήμερα για ''πρωθυπουργίσιμους''».

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη: 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημοσκόπηση Pulse: Μάχη για 4 στο ΠΑΣΟΚ – Τι δείχνει για τις Εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ (κάρτες)

Μάχη για τέσσερις με διαφορές στα όρια του στατιστικού λάθους βγάζει για το ΠΑΣΟΚ η δημοσκόπηση της Pulse, που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ. Όταν ερωτώνται εκείνοι...

Στη Ρηγίλλης σήμερα η Νέα Δημοκρατία για τα 50 χρόνια της - Με ενωτικά μηνύματα η ομιλία Μητσοτάκη

Μια διαφορετική σύγχρονη γιορτή με παλιά και νέα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας τα οποία θα γιορτάσουν τα 50 χρόνια από την ίδρυση της παράταξης στην ιστορική έδρα του κόμματος στην ...

Φόρτωση άρθρων...