Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Δεν περνάνε πια, τα "κρύα" αστεία του Τσίπρα

Πολιτική

Ε, λοιπόν, δεν μπορεί να κόψει αυτή τη συνήθεια ο Πρωθυπουργός.

Να λέει αστειάκια στους συνομιλητές του, νομίζοντας πως έτσι θα σπάσει τον πάγο ή πως θα ξεπεράσει την αμηχανία της στιγμής.

Τα αστειάκια τα έχει στο DNA του, λένε όσοι τον γνωρίζουν, ακόμα και οι συμμαθητές του στα 15μελή συμβούλια που πολλές φορές κάτι τους πετούσε και όλοι (όσο σοβαρή κι αν ήταν η συζήτηση - εάν δηλαδή θα έπρεπε να γίνει στο σχολείο κατάληψη ή όχι επειδή δεν υπήρχε χώρος... καπνίσματος) ξεσπούσαν σε γέλια.

Αυτή τη συνήθεια τη διατήρησε και όταν έγινε πρωθυπουργός. Τον πρώτο καιρό τα αστειάκια, κυρίως για τη γραβάτα, γίνονταν πρωτοσέλιδο.

Αλλά οι καιροί άλλαξαν, ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει κάθετη πτώση στις δημοσκοπήσεις και τα πρωθυπουργικά αστειάκια έγιναν επικίνδυνα για την πολιτική ζωή του τόπου.

Βηματοδότης

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Tο διπλό κέρδος του Μητσοτάκη, η τριχοτόμηση του ΠΑΣΟΚ και ο ημι-διαλυμένος ΣΥΡΙΖΑ

Σημαντικά και άκρως ενδιαφέροντα είναι τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων που βλέπουν τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας. Όλες δείχνουν μια ανάκαμψη της Νέας Δημοκρατίας ως α...

ΣΥΡΙΖΑ: «Εκρηκτικό» κλίμα στην Πολιτική Γραμματεία – Με 30 υπογραφές και χωρίς κριτήρια οι υποψηφιότητες

Πολεμικό ήταν το κλίμα στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης. Το κείμενο εισήγησης προς την Κεντρική Επιτροπή του Σαββάτου...

Φόρτωση άρθρων...