Τετάρτη
09 Οκτωβρίου 2024

Διαμαντοπούλου: Δεν θα δώσω κατεύθυνση στους πολίτες

Η Άννα Διαμαντοπούλου συναντήθηκε με τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Χάρη Δούκα.

Σημαντικές για την επόμενη ημέρα και το κίνημα χαρακτήρισε η Άννα Διαμαντοπούλου τις συναντήσεις με τους δύο υποψήφιους προέδρους, Νίκο Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα που έγιναν σήμερα στο γραφείο της στο κέντρο της Αθήνας.

Η Άννα Διαμαντοπούλου ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να στηρίξει τη μία ή την άλλη υποψηφιότητα και τόνισε ότι στις Εκλογές της περασμένης Κυριακής «αποτυπώθηκε μια νέα ανθρωπογεωγραφία» και υπογράμμισε ότι «χρειάζεται Συνέδριο Ανασυγκρότησης του κόμματος». 

Δε θα δώσω- είπε- κατεύθυνση στους πολίτες, ο καθένας θα κρίνει. Ακόμα, η πρώην υπουργός πρόσθεσε: «Προσωπικά έχω καταθέσει τις θέσεις μου. Πάμε ξανά κάλπες, να ψηφίσουν οι πολίτες». Στο ερώτημα, δε, αν συζητήθηκε κάποιος ρόλος για εκείνην με τους δύο μονομάχους η κυρία Διαμαντοπούλου δήλωσε: «Κανένας ρόλος, καμία τέτοια συζήτηση. Θα είμαι εδώ».

«Παιδιά, όλα εντάξει» ήταν το μόνο που είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης αποχωρώντας από την πενηντάλεπτη συζήτηση που είχε με την Άννα Διαμαντοπούλου ενόψει της επόμενης μέρας στο ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σπίρτζης: Αν είχε ψήγμα αξιοπρέπειας ο Κασσελάκης, θα είχε φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Ξένο σώμα» στον προοδευτικό χώρο χαρακτήρισε ο Χρήστος Σπίρτζης τον Στέφανο Κασσελάκη, μετά το εξώδικο που έστειλε ο τελευταίος στον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά για τη διαρροή του Πόθεν Έσχες ...

Φόρτωση άρθρων...