Τετάρτη
25 Σεπτεμβρίου 2024

Διαμαντοπούλου για το ντιμπέιτ: «Εχθές νίκησε το ΠΑΣΟΚ»

«Εχθές νίκησε το ΠΑΣΟΚ. Έδωσε την εικόνα ενός κόμματος το οποίο φαίνεται ότι είναι ένα κόμμα που γνωρίζει από πολιτική»,  σχολίασε για το χθεσινό debate. Ήταν ένα debate σοβαρό, ενωτικό, με πολιτικά χαρακτηριστικά αλλά, φυσικά, και με αιχμές» είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ η Άννα Διαμαντοπούλου.

«Εκτός από τα εσωτερικά ζητήματα, σημασία έχει να μιλήσουμε στους νέους ανθρώπους, σε αυτούς που φύγουν, σε αυτούς που κοιτάνε τώρα προς το ΠΑΣΟΚ. Το ντιμπέιτ ήταν μια καλή αρχή για να δει ο κόσμος ότι υπάρχει μέλλον και ενότητα στο κόμμα, δεν θα διαλυθεί το μαγαζί όπως διαλύεται το διπλανό» τόνισε.

Διαμαντοπούλου: «Ο επόμενος αρχηγός πρέπει να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη»

«Το στοίχημα για τον επόμενο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ θα είναι να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Το θέμα δεν είναι να βγάλουμε έναν πρόεδρο που θα δώσει ακόμα 2 μονάδες στο κόμμα, το θέμα είναι να υπάρξει πρόεδρος που θα κάνει το άλμα» είπε χαρακτηριστικά η υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

«Αυτός που θα πάει απέναντι, θα πρέπει να δημιουργήσει ουσιαστικά τον άλλο πόλο στο σύστημα Μαξίμου. Ο αυριανός αντίπαλος του κυρίου Μητσοτάκη στις εθνικές εκλογές δε θα είναι ένα πρόσωπο – πρέπει να έχει οργανώσει το κόμμα, τις κοινωνικές δυνάμεις υποστήριξης και να έχει τα χαρακτηριστικά της διεθνούς παρουσίας, δηλαδή διεθνή εμπειρία, κύρος, διασυνδέσεις και γνώσεις στα εθνικά θέματα» τόνισε.

«Είμαι από 18 ετών στο ΠΑΣΟΚ, δεν υπάρχει "πασοκόμετρο"», τόνισε ακόμα η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης για ελληνοτουρκικά: Δικαιώνεται η επιλογή Μητσοτάκη για διάλογο χωρίς εκπτώσεις

Με κατηγορηματικό τρόπο ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να εμπλακεί σε συζήτηση που εμπεριέχει όρο για αναγνώριση τους ψευδοκράτους απάντησε στις δηλώσεις Ερντογάν, ο κυβερνητικός εκπρό...

Μαρινάκης για Τσίπρα: «Ας κάνει πρώτα την αυτοκριτική του για όσα έκανε στη χώρα και μετά μιλά για την Κυβέρνηση»

Αιχμές κατά του πρώην Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, άφησε ο Παύλος Μαρινάκης. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έδωσε απάντηση σε όσα είπε νωρίτερα από την Τεχνόπολη ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη...

Φόρτωση άρθρων...