Η υποψήφια στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, συνεχάρη απόψε (13/10) τον Νίκο Ανδρουλάκη για τη νίκη και την επανεκλογή του, στην ηγεσία του κόμματος.

«Θέλουμε από το ΠΑΣΟΚ το νέο, που αρμόζει στη σύγχρονη κοινωνία. Σήμερα, η πολιτική δεν είναι όπως πριν από δεκαπέντε – είκοσι χρόνια. Όλα τα σενάρια για το όνομά μου την επόμενη μέρα είναι απολύτως ανοησίες. Πρόσφατα ανέφερα ότι είμαι εδώ, παρούσα. Πιστεύω ότι μπορώ να συνεισφέρω πολύ. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε με ένα σχέδιο και χρονοδιάγραμμα», επεσήμανε ακόμη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Η κυρία Διαμαντοπούλου κάλεσε τον κ. Ανδρουλάκη να κάνει τις πρώτες του κινήσεις στον δρόμο για το συνέδριο, λέγοντας παράλληλα ότι θα είναι σημαντικός και ο ρόλος του κ. Δούκα.

Τόνισε ακόμη, με νόημα, ότι ούτε ο Νίκος Ανδρουλάκης εκπροσωπεί το 60% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ ούτε ο κ. Δούκας το 40%, καλώντας τον πρόεδρο του κόμματος να «διαβάσει» τη νέα ανθρωπογεωγραφία του εκλογικού σώματος του ΠΑΣΟΚ.

Η ίδια είπε ότι μπορεί να συνεισφέρει στην επόμενη μέρα του κόμματος, δεν αποκάλυψε ωστόσο αν... περιμένει τηλεφώνημα, όπως ρωτήθηκε, αύριο, από τον Νίκο Ανδρουλάκη. Αρκέστηκε να πει ότι το 20% που πήρε την α' Κυριακή ήταν σημαντικό και απάντησε στην κριτική ότι, αν δεν κατέβαινε στις εκλογές, το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό: «Αυτό είναι πρωτοφανές. Κι ο Ανδρουλάκης αν δεν κατέβαινε κι ο Δούκας αν δεν κατέβαινε, το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό, τι πάει να πει αυτό; Να απολογηθεί κάποιος, επειδή κατέβηκε υποψήφιος;».

Εκτίμησε, τέλος, ότι το ΠΑΣΟΚ «μεγάλωσε» μέσα από αυτή την εκλογική διαδικασία.