Τετάρτη
18 Σεπτεμβρίου 2024

Διαμαντοπούλου: Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ανοιχτεί στην κοινωνία - Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε για πρωθυπουργό

Πολιτική

Την ανάγκη να πάψει το ΠΑΣΟΚ  να είναι ένα «κλειστό» κόμμα, όπως σήμερα και να ανοίξει προς την κοινωνία, υπογράμμισε η υποψήφια για την ηγεσία του κόμματος, Άννα Διαμαντοπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TV KOSMOS στη Ρόδο.

Ειδικότερα, η Άννα Διαμαντοπούλου  σημείωσε: «Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να είναι το ίδιο την επομένη των εκλογών. Πρέπει να γίνει μεγάλο πρώτα και κυβερνών αμέσως μετά. Δηλαδή να δώσεις στο πολιτικό σύστημα την εναλλακτική λύση που δεν έχει σήμερα. Το ΠΑΣΟΚ σήμερα είναι κλειστό, πρέπει να ανοιχτεί στην κοινωνία, στα στελέχη του, τα μέλη του,σε όλες τις γενιές».

Αναφορικά με το πολιτικό διακύβευμα της εσωκομματικής διαδικασίας του Οκτωβρίου, η Άννα Διαμαντοπούλου ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ότι σε αυτές τις εκλογές «ψηφίζουμε για πρωθυπουργό. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε».

Παράλληλα, έδωσε, όμως, το στίγμα της και για ένα άλλο ύφος στην αντιπολιτευτική στρατηγική, προκειμένου να έχει ουσία και να παράγει αποτελέσματα. «Η αντιπολίτευση πρέπει να είναι τεκμηριωμένη. Οι κραυγές, οι φωνές… δεν φέρνουν  κανένα αποτέλεσμα.  Η κοινωνία τα έχει δει όλα».

Σε αυτή πορεία, εμφανίστηκε αποφασισμένη να μην κάνει εκπτώσεις και όπως είπε «είμαι αποφασισμένη όχι να σπάσω αυγά αλλά να σπάσω και τα τηγάνια. Δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω. Πρέπει η χώρα να μπει στο δρόμο μιας αξιοκρατικής διαδικασίας σε όλα τα επίπεδα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χρηστίδης: Τι μέτρα έχει λάβει η Kυβέρνηση για το ενδεχόμενο πλημμυρών στην Αττική;

Τον αυξημένο κίνδυνο για νέα, έντονα πλημμυρικά φαινόμενα στο Λεκανοπέδιο Αττικής, υπογραμμίζει ο Παύλος Χρηστίδης με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή. Παράλληλα, ο βουλευτής του ...

Φόρτωση άρθρων...