Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Δημοσκόπηση Good Affairs: Στο 32,1% η ΝΔ - Έξι κόμματα στη γκρίζα ζώνη

Πολιτική

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τις κάλπες των ευρωεκλογών της Κυριακής και σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Good Affairs, η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται μπροστά με ποσοστό 32,1%.

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε το διάστημα 2-5 Ιουνίου μέσω online ερωτηματολογίων, με το δείγμα να ξεπερνά τις 2.000 απαντήσεις.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στην εκτίμηση ψήφου στο 32,1%. Στη δεύτερη θέση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει 16,7%. Το ΠΑΣΟΚ έχει κολλήσει στο 12,1% και βρίσκεται σταθερά στην τρίτη θέση με τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει εξασφαλίσει απόσταση ασφαλείας.

dimoskopisi

Έξι κόμματα σε απόσταση μιας μονάδας

Η δυσκολότερη εξίσωση πάντως αυτής της κάλπης φαίνεται ότι είναι στα μικρά κόμματα, καθώς σύμφωνα με την ίδια μέτρηση έξι από αυτά συνωστίζονται σε απόσταση μιας ποσοστιαίας μονάδας και συγκεκριμένα από το κατώτερο 2,2% έως και το ανώτερο 3,2%.

Η ΝΙΚΗ εντοπίζεται στο 3,2% και η Φωνή Λογικής της Αφροδίτης Λατινοπούλου στο 3%. Η μέτρηση ανιχνεύει στο 2,2% και τους Πατριώτες του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου.

Η Πλεύση Ελευθερίας να είναι στο 2,8%, η Νέα Αριστερά στο 2,7% και το ΜέΡΑ25 στο 2,5%.

Πίσω μένουν οι Δημοκράτες του Ανδρέα Λοβέρδου με 1,8% και ο Κόσμος με 1,1%.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κάτρινης για πρόταση Ανδρουλάκη: Είμαι υπέρ του διαλόγου – Μπορούν να γίνουν δύο debate

Στην πρόταση για ανοιχτό debate μεταξύ των υποψήφιων για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, που έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης μέσω της συνέντευξης που παραχώρησε αναφέρθηκε ο Μιχάλης Κατρίνης. Α...

Μαρινάκης: Μετά την ακρίβεια, επόμενη προτεραιότητα η αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης

Η κατάσταση στην αντιπολίτευση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι ούτε ευχάριστη, ούτε καλή για την Kυβέρνηση, είπε o Παύλος Μαρινάκης. Mιλώντας στον...

Φόρτωση άρθρων...