Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Εγκρίθηκε από τις αλβανικές αρχές η άδεια του Μπελέρη για να μεταβεί στο Στρασβούργο

Πολιτική

Ο Φρέντι Μπέλερης πήρε τελικά σήμερα το πράσινο φως από τις αλβανικές αρχές προκειμένου να ορκιστεί ευρωβουλευτής στις 16 Ιουλίου στο Στρασβούργο. Η Διεύθυνση Φυλακών ενέκρινε το αίτημα του πριν λίγα λεπτά μετά από διαδοχικές συνεδριάσεις.

Η αρμόδια αρχή έδωσε άδεια στον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας από τις 06.30 της Δευτέρας (15/7) έως και τις 16.00 του Σαββάτου (20/7) οπότε θα πρέπει να επιστρέψει στις αλβανικές φυλακές για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.

Η Διεύθυνση Φυλακών σύμφωνα με το himara.gr, ζήτησε πλήρη στοιχεία από τον Μπέλερη, περιλαμβανομένων της εγγύησης της μετακίνησης, την παράδοση του εισιτηρίου μετάβασης-επιστροφής, τη διαμονή και την τακτοποίησή του σε ξενοδοχείο. Αν παραμείνει περισσότερο από ό,τι προβλέπει η άδεια, λόγω των εξελίξεων εκεί, θα πρέπει να ενημερώσει επίσημα όλα τα αρμόδια ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων και των τοπικών αρχών στις Βρυξέλλες.

Τέλος, όπως έγινε γνωστό, θα ταξιδέψει μόνος του, χωρίς συνοδεία από σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη καθυστέρηση στην ψηφοφορία επί της πρότασης μομφής κατά του Κασσελάκη, θέλει 148 «ναι» για να περάσει

Για να περάσει η πρόταση μομφής θα πρέπει να πάρει 148 «ναι» (επί των 295 μελών). Είναι άγνωστο προς το παρόν το πώς θα γίνει η ψηφοφορία με τον Στέφανο Κασσελάκη στην ομιλία το...

Νέα Αριστερά: «Το κόμμα που κάποτε κυβέρνησε τη χώρα μετατράπηκε σε ριάλιτι σόου»

Για «μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε τραμπικό μόρφωμα» κάνει λόγο η Νέα Αριστερά σχολιάζοτας την ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο κύριος Κασσελάκης επ...

Φόρτωση άρθρων...