Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ψήφισε ο Στέφανος Κασσελάκης

Πολιτική

τη Νέα Σμύρνη ψήφισε για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο ένας από τους δύο υποψήφιους προέδρους του κόμματος έφτασε στο εκλογικό κέντρο λίγο μετά τις 12. Ο κ. Κασσελάκης ψήφισε περίπου μια ώρα μετά την Έφη Αχτσιόγλου, η οποία άσκησε το δικαίωμά της στο Αιγάλεω και συγκεκριμένα στο τμήμα του Δημαρχείου Αιγάλεω στην Ιερά Οδό.

Ήδη η συμμετοχή στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ είναι αρκετά μεγαλύτερη σε σχέση με τον πρώτο. Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη Κυριακή ψήφισαν 148.821 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, με τον κύριο Κασσελάκη να λαμβάνει ποσοστό 44,91% (66.156 ψήφοι) και την κυρία Αχτσιόγλου 36,18% (53.292 ψήφοι).

news
news

 

news

Στη δήλωσή του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο Στέφανος Κασσελάκης ευχαρίστησε «όλο τον κόσμο που έχει ψηφίσει, έχουμε χρόνο όλα κρίνονται σήμερα».

«Χιλιάδες κόσμου είναι εγγυητής της ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ και της σύγχρονης κυβερνώσας αριστεράς που έχει ανάγκη η Ελλάδα, Όλοι οφείλουμε να τους ακούσουμε. Να είμαστε όλοι μαζί από Δευτέρα» κατέληξε ο κ. Κασσελάκης.

Ανακοίνωσε, τέλος, ότι από τη Νέα Σμύρνη θα μεταβεί στο αεροδρόμιο για να παραλάβει τη μητέρα του.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ντόρα Μπακογιάννη στα Παραπολιτικά 90,1: Ο γάμος των ομοφύλων κόστισε πολιτικά, αλλά δεν ήταν λάθος επί της ουσίας

Το πολιτικό κόστος του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών σχολίασε μεταξύ άλλων, η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία μίλησε στους δημοσιογράφους Χριστίνα Κο...

Φόρτωση άρθρων...