Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Έκτακτο ΚΥΣΕΑ την Πέμπτη για τον πόλεμο σε Ισραήλ και Γάζα

Πολιτική

Συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει αύριο, Πέμπτη, στις 12:00 εκτάκτως το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ) υπό τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η συνεδρίαση θα γίνει σε συνέχεια των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και τον πόλεμο που ξεκίνησε μετά την εισβολή της Χαμάς στο Ισραήλ και τις συγκρούσεις στη Γάζα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη συνεδρίαση θα εξεταστεί η κατάσταση που επικρατεί στο Ισραήλ και τη λωρίδα της Γάζας και θα εκτιμηθούν οι πιθανές επιπτώσεις για την Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Ακόμα, θα τεθεί επί τάπητος και ο συντονισμός των απαραίτητων πιθανών ενεργειών οι οποίες θα πρέπει να γίνουν από την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα στέκεται αλληλέγγυα με τις χώρες της Ευρώπης που επλήγησαν από σοβαρές πλημμύρες

Την αλληλεγγύη της Ελλάδας σε Ρουμανία, Πολωνία, Τσεχία, Αυστρία και Μολδαβία που επλήγησαν από τις καταστροφικές και φονικές πλημμύρες των τελευταίων ημερών, εξέφρασε ο Κυριάκος Μ...

Μαρινάκης: Μετά την ακρίβεια, επόμενη προτεραιότητα η αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης

Η κατάσταση στην αντιπολίτευση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι ούτε ευχάριστη, ούτε καλή για την Kυβέρνηση, είπε o Παύλος Μαρινάκης. Mιλώντας στον...

Φόρτωση άρθρων...