Πέμπτη
10 Οκτωβρίου 2024

Φάμελλος για Κασσελάκη: Θεωρώ αδιανόητο να είναι υποψήφιος κάποιος που έχει κάνει εξώδικο στο κόμμα

Πολιτική

Πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε σημερινή του εμφάνιση (10/10) στον ΑΝΤ1.

«Όσο ήμουν πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε σοβαρή φωνή και παρουσία. Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε πολλά λάθη. Πρέπει να αποσύρει άμεσα τις κατηγορίες διαπλοκής και το εξώδικο. Θεωρώ αδιανόητο να είναι υποψήφιος για την ηγεσία, κάποιος που έχει κάνει εξώδικο στο κόμμα», ανέφερε ο κύριος Φάμελλος.

«Ήταν λάθος να μην λειτουργούν τα θεσμικά όργανα του κόμματος. Όπως κάναμε πρόταση δυσπιστίας στον Πρωθυπουργό, η –εκλεγμένη από τη βάση– Κεντρική Επιτροπή του κόμματος προχώρησε σε άρση της εμπιστοσύνης του Προέδρου.

Θα κάνω ό,τι μπορώ για να σωθεί η παράταξη. Δεν κατεβαίνω για να κερδίσει ο πρώην Πρόεδρος, ο οποίος έκανε λάθη. Το διακύβευμα των εκλογών είναι αν υπάρξει ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη μέρα», επεσήμανε ακόμη.

«Η δική μου υποψηφιότητα εξασφαλίζει ότι θα είμαστε ενωμένοι και ενιαίοι, πως θα υπάρχει τεκμηρίωση και ο κ. Μητσοτάκης δεν θα κάνει πλιάτσικο. Εγώ πρότεινα στον Κασσελάκη τη διαδικασία προσφυγής στη βάση», πρόσθεσε ο κ. Φάμελλος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανδρουλάκης: Δεν έχω αρνηθεί ποτέ τον διάλογο - Το ΠΑΣΟΚ θα αντιμετωπίσει ισάξια τη ΝΔ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης απάντησε στον Χάρη Δούκα και στις αιχμές του Δημάρχου Αθηναίων για τη μη διεξαγωγή του ντιμπέιτ πριν από τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ κα...

Ανδρουλάκης: Η επιλογή στο πρόσωπό μου την Κυριακή είναι επιλογή συνέχειας και χρήσιμων αλλαγών

Στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών Εκλογών του ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη προέδρου αναφέρθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης. Παράλληλα, άφησε αιχμές κατά του συνυποψηφίου του για την προεδρία τ...

Φόρτωση άρθρων...