Πέμπτη
17 Οκτωβρίου 2024

Φαραντούρης: Οποιοσδήποτε τηρεί τις προϋποθέσεις, να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική

Στις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και στις χθεσινές αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής αναφέρθηκε ο Νικόλας Φαραντούρης, μιλώντας στην Φαίη Μαυραγάννη στον ΣΚΑΪ, λέγοντας πως το κλίμα στο κόμμα αυτή τη στιγμή είναι δυσάρεστο.

Ειδικότερα ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για εικόνες που δεν είναι ευχάριστες και πως το κλίμα στο κόμμα αυτή την στιγμή είναι δυσάρεστο, τονίζοντας πως επείγει να επέλθει ομαλότητα στο κόμμα.

Σχετικά με τις χθεσινές αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής, ο ίδιος δήλωσε: «Η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής δίνει το πλαίσιο των υποψηφιοτήτων μέχρι το συνέδριο και μέχρι τις εκλογές. Το πλαίσιο που θα πορευτούμε είναι αυτό που αποφασίστηκε εχθές. Κάποιοι είχαμε προειδοποιήσει ότι πολλά από όσα έγιναν τους τελευταίους μήνες στο κόμμα θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί».

Στη συνέχεια αναφερόμενος στη δική του υποψηφιότητα είπε: «Πιστεύω ότι ο χώρος μας χρειάζεται σοβαρότητα και εξωστρέφεια και πιστεύω πως μπορώ να τα δώσω αυτά στο κόμμα μας με την υποψηφιότητά μου».

Τέλος, όπως τόνισε, για την ώρα υποψήφιοι για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ίδιος, ο Παύλος Πολάκης, ο Σωκράτης Φάμελλος καθώς και ο Απόστολος Γκλέτσος, ενώ συμπλήρωσε πως, όποιος τηρεί τις προϋποθέσεις, να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος του κόμματος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ευρωπαϊκή «μάχη» για το μεταναστευτικό στη Σύνοδο Κορυφής – Πώς θα τοποθετηθεί ο πρωθυπουργός

Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο, παζάρια και διαφωνίες μεταξύ των κρατών – μελών της Ε.Ε με αιχμή το μεταναστευτικό καταγράφονται στις Βρυξέλλες, καθώς σήμερα αναμένεται να συνεδριάσ...

Φόρτωση άρθρων...