Δευτέρα
08 Ιουλίου 2024

Γερουλάνος: Η μόνη μου αγωνία είναι να προετοιμαστεί το ΠΑΣΟΚ για τις επόμενες εκλογές

Την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ διεκδικεί ο Παύλος Γερουλάνος με το σύνθημα «Αναγέννηση» και τον στόχο να περιοριστούν οι ανισότητες.

Μιλώντας το πρωί της Παρασκευή (5/7) στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ, ο ίδιος εξηγεί τους λόγους που διεκδικεί την ηγεσία του κόμματος, ενώ στην ερώτηση εάν ο ίδιος νιώθει έτοιμος να γίνει πρωθυπουργός, ο κ. Γερουλάνος απάντησε «είμαι έτοιμος να προετοιμάσω το ΠΑΣΟΚ να διεκδικήσει την εξουσία. Η πορεία αυτή είναι μεγάλη και προετοιμάζεται κάθε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ».

Όπως πρόσθεσε στη συνέχεια, δεν τον ενοχλεί καθόλου ο μεγάλος αριθμός υποψηφίων για την ηγεσία του κόμματος. ενώ ερωτώμενος για τον επίσης υποψήφιο για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, αν πρέπει να παραιτηθεί από το δήμο, επανέλαβε ότι ο ίδιος έμεινε στον δήμο Αθηναίων 4 χρόνια. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Μπροστά μας έχουμε μια μάχη που δεν τελειώνει στις 6 Οκτωβρίου αλλά στις επόμενες εθνικές εκλογές. Η μόνη μου αγωνία είναι να προετοιμαστεί το ΠΑΣΟΚ για τις επόμενες εκλογές».

Ο Παύλος Γερουλάνος σχολίασε το κατά πόσο είναι πρόβλημα που ο Χάρης Δούκας δεν είναι στη Βουλή, λέγοντας ότι «εξαρτάται πώς θα το χειριστεί κανείς. Έχουμε δυνατή κοινοβουλευτική ομάδα και όποιος και αν είναι ο αρχηγός θα κάνουμε ότι χρειάζεται».

Τέλος, ερωτηθείς εάν επιδιώξει συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ εφόσον εκλεγεί πρόεδρος ΠΑΣΟΚ ο κ.Γερουλάνος είπε: «Κάθε πράγμα στον καιρό του. Η πρώτη δουλειά είναι να ανοίξει το ΠΑΣΟΚ στον προοδευτικό χώρο. Πρώτα βάζουμε τάξη στο σπίτι μας».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καλά ξεμπερδέματα στον ΣΥΡΙΖΑ – Ο Κασσελάκης ρίχνει το γάντι στους «87» οι οποίοι επιμένουν στις απόψεις τους

Ο Στέφανος Κασσελάκης πρότεινε κατάργηση όλης της οργανωτικής δομής του ΣΥΡΙΖΑ. "Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν οποιαδήποτε προσπάθεια ρευστοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ", ανέφερε ο αρχηγός της ...

Μύδροι Σπίρτζη κατά Κασσελάκη - «Πρώτη φορά ρευστοποιείται κόμμα εν λειτουργία»

«Πυρά» κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Χρήστος Σπίρτζης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά πως «ρευστοποίηση κόμματος εν λειτουργία πρώ...

Επίθεση Θεοχαρόπουλου σε Κασσελάκη: Πάνω του οι ευθύνες του αρνητικού αποτελέσματος

«Στις εκλογές πήραμε 3 ποσοστιαίες μονάδες και 340.000 ψήφους λιγότερες από το πολύ αρνητικό αποτέλεσμα που πήραμε πριν έναν χρόνο και είχε οδηγήσει στην παραίτηση του πρώην προέδρ...

Φόρτωση άρθρων...