Τετάρτη
16 Οκτωβρίου 2024

Γεροβασίλη: Σχέδιο διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ από τον Κασσελάκη

Πολιτική

Για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής μίλησε η Όλγα Γεροβασίλη.

«Το κόμμα έκρινε ότι ο κ. Κασσελάκης δεν μπορεί να το εκπροσωπήσει ως πρόεδρος, πώς θα κατέβαινε υποψήφιος;», τόνισε η βουλευτής, μιλώντας στο «Live News» στο MEGA για τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η πρώην υπουργός επιτέθηκε κατά του Στέφανου Κασσελάκη, τονίζοντας ότι «εξαιτίας του ο ΣΥΡΙΖΑ έπεσε δημοσκοπικά στο 7%-8%».

«Τα λάθη του κ. Κασσελάκη είναι επιθετικά και υλοποιεί σχέδιο, απαξιώνει όλο τον κομματικό μηχανισμό και θέλει να ηγηθεί σε αυτό το κόμμα», ανέφερε η Όλγα Γεροβασίλη.

«Βγήκε προκλητικά κι απαξίωσε εργαζόμενους, έχει επάγγελμα σήμερα ο κ. Κασσελάκης εκτός του ότι θέλει να γίνει πρόεδρος;», αναρωτήθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βορίδης: «Υπάρχουν δυνάμεις και στη χώρα μας που έχουν πολιτική ανοιχτών συνόρων»

Καλεσμένος στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Newsroom» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο υουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης όπου σχολίασε το μεταναστευτικό, την Τουρκία αλλά και την επανεκλογ...

Πρόστιμο 800.000 ευρώ σε γιατρό – Έγραφε χιλιάδες φάρμακα με τον ΑΜΚΑ της μητέρας του: «Σταματήστε, θα σας πιάσουμε»

Στην αποκάλυψη ότι το υπουργείο Υγείας έχει καταλογίσει πρόστιμο 800.000 ευρώ σε έναν γιατρό γιατί για έναν μήνα έγραψε χιλιάδες αντιψυχωσικά φάρμακα χρησιμοποιώντας τον ΑΜΚΑ της μ...

Φόρτωση άρθρων...