Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Γιατί άραγε ο Παππάς μας "καθησυχάζει" για τις άδειες;

Πολιτική

Με μία σειρά μηνυμάτων στο Twitter του (δηλώσεις τις οποίες έκανε «Στο Κόκκινο») ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς,δηλώνει τη σταθερή προσήλωση της κυβέρνησης και του ιδίου στη διεξαγωγή του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες και τονίζει πως «ο διαγωνισμός θα γίνει».

Όπως αναφέρει ο κ. Παππάς «η επιτροπή ενστάσεων θα αποφανθεί πριν το 15αύγουστο» σημειώνοντας πως αυτό που προσπαθεί να κάνει η κυβέρνηση είναι «να κόψει τον ομφάλιο λώρο των εξαρτήσεων καναλιών, τραπεζών, πολιτικού συστήματος».

Ανέφερε επίσης ότι η κουβέντα για 5η άδεια γίνεται για να θολώσουν τα νερά.

«Το φάσμα των τηλεοπτικών συχνοτήτων δεν είναι το ίδιο με το να ανοίγεις κομμωτήριο όπως υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. 16 νόμοι έχουν ψηφιστεί για τα κανάλια.4 από αυτούς προέβλεπαν δημοπρασία η οποία δεν έγινε ποτέ. Αυτή την φορά θα γίνει» ανέφερε επίσης ο Ν. Παππάς τονίζοντας ότι «προσπαθούμε να κόψουμε τον ομφάλιο λώρο των εξαρτήσεων καναλιών, τραπεζών, πολιτικού συστήματος».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τεμπονέρας: Να μην γυρίζουμε γύρω από τον εαυτό μας – Άμεσα διάλογος των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων

«Μην γυρίζουμε γύρω από τον εαυτό μας. Στον διάλογο χωράνε όλοι όσοι αυτοπροσδιορίζονται στον προοδευτικό χώρο, αλλά δεν έχει σημασία πώς αυτοπροσδιορίζεσαι. Σημασία έχει πώς τοποθ...

Σπίρτζης: Όταν έχει μείνει 7% στον ΣΥΡΙΖΑ είναι λογικό να προηγείται ο Κασσελάκης - Θα φύγω αν εκλεγεί ξανά

Ως «τα αποτελέσματα μιας τραγικής καταστροφικής πρακτικής του Κασσελάκη που οδήγησε και στην έκπτωσή του» χαρακτήρισε ο Χρήστος Σπίρτζης τα αποτελέσματα για τον ΣΥΡΙΖΑ στις τελευτα...

Φόρτωση άρθρων...