Τετάρτη
16 Οκτωβρίου 2024

Γιώργος Τσίπρας: Οι υποστηρικτές Κασσελάκη θέλουν ένα ΙΧ κόμμα με έναν «φύρερ»

Πολιτική

Σκληρή κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη έκανε ο Γιώργος Τσίπρας, με αφορμή και την δημιουργία της ιστοσελίδας odikosgmassyriza.gr. «Θέλουν ένα ΙΧ κόμμα με έναν “φύρερ”», είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Τσίπρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Flash 99,4.

Αναφερόμενος στα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Τσίπρας εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι «το κεφάλαιο Κασσελάκη θα κλείσει».

Σχετικά με το συνέδριο, σημείωσε ότι «μπορεί να υπάρξει κριτική» αλλά «η άρση εμπιστοσύνης προβλέπεται από το καταστατικό και έχει ήδη συμβεί», ενώ για τον αποκλεισμό της υποψηφιότητας Κασσελάκη υπογράμμισε ότι «μπορεί να τεθεί ζήτημα επί της διαδικασίας», εξηγώντας ότι «αν αυτό δεν περάσει, έχει τελειώσει κάθε συζήτηση».

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο διαγραφής Κασσελάκη με αφορμή τη δημιουργία της ιστοσελίδας odikosgmassyriza.gr, ο Γιώργος Τσίπρας είπε χαρακτηριστικά ότι οι υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη «θέλουν ένα ΙΧ κόμμα με έναν “φύρερ”» προσθέτοντας «υπάρχει το περίεργο φαινόμενο δυστυχώς και από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να θέλουν για αρχηγό κάποιον που να είναι αυταρχικός (…) που να μη δίνει λογαριασμό σε κανέναν, αυτό δεν έχει σχέση με δημοκρατικά κόμματα».

«Ο κ. Κασσελάκης επιχείρησε να κάνει αυτό από την πρώτη στιγμή, γι’ αυτό έφτασαν μέχρι εδώ τα πράγματα» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Αυτοσυγκράτηση, ώστε να μην γίνει ο νότιος Λίβανος μια νέα Γάζα

Να ενταθούν οι πιέσεις ώστε να μην μετατραπεί ο νότιος Λίβανος σε μια νέα Γάζα, στο πλαίσιο του νόμιμου δικαιώματος του Ισραήλ να αμυνθεί απέναντι στις επιθέσεις του Ιράν, κάλεσε ο...

Μητσοτάκης: Η εκτός σχεδίου δόμηση δημιουργεί προβλήματα - Θα μπουν περιορισμοί και καλώς θα μπουν

Η Ελλάδα δεν έχει τέτοιο πρόβλημα και δεν πρέπει να αποκτήσει, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον υπερτουρισμό. «Το ερώτημα είναι αν θέλουμε περισσότερους επισκέπτες ή αν θέλουμε ε...

Σκέρτσος: Δίκαιη και ισορροπημένη πολιτική τα αφορολόγητα φιλοδωρήματα έως 300 ευρώ τον μήνα

«Αφορολόγητα φιλοδωρήματα έως 300 ευρώ/μήνα – Γιατί είναι μια δίκαιη και ισορροπημένη πολιτική που προστατεύει τους εργαζόμενους και τα εισοδήματά τους;», είναι το θέμα που θέτει μ...

Φόρτωση άρθρων...