Σκληρή κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη έκανε ο Γιώργος Τσίπρας, με αφορμή και την δημιουργία της ιστοσελίδας odikosgmassyriza.gr. «Θέλουν ένα ΙΧ κόμμα με έναν “φύρερ”», είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Τσίπρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Flash 99,4.

Αναφερόμενος στα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Τσίπρας εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι «το κεφάλαιο Κασσελάκη θα κλείσει».

Σχετικά με το συνέδριο, σημείωσε ότι «μπορεί να υπάρξει κριτική» αλλά «η άρση εμπιστοσύνης προβλέπεται από το καταστατικό και έχει ήδη συμβεί», ενώ για τον αποκλεισμό της υποψηφιότητας Κασσελάκη υπογράμμισε ότι «μπορεί να τεθεί ζήτημα επί της διαδικασίας», εξηγώντας ότι «αν αυτό δεν περάσει, έχει τελειώσει κάθε συζήτηση».

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο διαγραφής Κασσελάκη με αφορμή τη δημιουργία της ιστοσελίδας odikosgmassyriza.gr, ο Γιώργος Τσίπρας είπε χαρακτηριστικά ότι οι υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη «θέλουν ένα ΙΧ κόμμα με έναν “φύρερ”» προσθέτοντας «υπάρχει το περίεργο φαινόμενο δυστυχώς και από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να θέλουν για αρχηγό κάποιον που να είναι αυταρχικός (…) που να μη δίνει λογαριασμό σε κανέναν, αυτό δεν έχει σχέση με δημοκρατικά κόμματα».

«Ο κ. Κασσελάκης επιχείρησε να κάνει αυτό από την πρώτη στιγμή, γι’ αυτό έφτασαν μέχρι εδώ τα πράγματα» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.