Στην εκτίμηση ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «προσπαθεί να κάνει μια έξοδο, να φύγει με φαντασμαγορικό τρόπο» προχώρησε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Απόστολος Γκλέτσος, με αφορμή όσα συνέβησαν στο κόμμα το τελευταίο 24ωρο.

«Θέλει να φύγει, δεν θέλει να κάτσει για να πάει σε εκλογές, σε εκλογή. Δεν θέλει να πάσε σε κάλπλη γιατί ξέρει τι τον περιμένει. Εδώ και πολύ καιρό το πιστεύω αυτό γιατί ακούω τον κόσμο, ξέρω κάτω τι θα γίνει» πρόσθεσε ο κ. Γκλέτσος.

Όσον αφορά την αντίδραση του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να στείλει εξώδικο μετά τη διαρροή του πόθεν έσχες του από την ΕΦΣΥΝ, ο κ. Γκλέτσος σημείωσε ότι «από την εμπειρία μου 30 χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση και στην πολιτiκή ξέρω ότι ο οποιοσδήποτε ασχολείται με τα κοινά, το πόθεν έσχες μας είναι δημόσιο έγγραφο».

«Δηλαδή όλο αυτό το πράγμα με τον κ. Κασσελάκη ότι 11 μήνες ήταν αρχηγός σε κάποιο κόμμα και μάλιστα στο κόμμα της αντιπολίτευσης και της αριστεράς αντιπολίτευσης και το πόθεν έσχες του δεν ήταν σε κοινή θέα σε κοινή δημόσια θέα, τι κάνει τώρα; Στέλνει εξώδικο ή μηνύει στο κόμμα που ήταν αρχηγός και που θέλει να είναι ξανά. Τί είναι αυτό τώρα; δεν μπορώ να καταλάβω» συνέχισε ο κ. Γκλέτσος.

Στην ερώτηση, τέλος, αν ο Στέφανος Κασσελάκης θα προχωρήσει στην ίδρυση νέου κόμματος, ο Απόστολος Γκλέτσος αρκέστηκε να απαντήσει «δεν νομίζω να κάνει νέο κόμμα, ας κάνει ό,τι θέλει, ό,τι τον φωτίσει ο Θεός».