Τετάρτη
23 Οκτωβρίου 2024

Η αιχμηρή απάντηση Μητσοτάκη στις φωνές Κωνσταντοπούλου

Ένταση σημειώθηκε ανάμεσα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Πρωθυπουργού για την φετινή αντιπυρική περίοδο. 

Eνώ ο Πρωθυπουργός ήταν στο βήμα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου κάποια στιγμή άρχισε να φωνάζει, με τον Κώστα Τασούλα να την παρακαλεί να σταματήσει, λέγοντας πως θα έρθει η σειρά της να μιλήσει.

Στο σημείο αυτό, επενέβη και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Και μετά αναρωτιέστε κυρία Κωνσταντοπούλου γιατί η αντιμετώπιση από μέρους μου δεν είναι ανάλογη του σεβασμού που εσείς δείχνετε με τη συμπεριφορά σας στο Κοινοβούλιο. Έχετε την αντιμετώπιση που σας αξίζει», είπε απευθυνόμενος στην επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», χειροκροτούμενος θερμά από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε άλλο σημείο της ομιλίας του Πρωθυπουργού άρχισε και πάλι να φωνάζει, με τον Κώστα Τασούλα να λέει «παρακαλώ, μην τη διακόπτετε». Το «γάντι», σήκωσε και πάλι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθυνόμενος εκ νέου στην επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας:

«Για να απαντήσω στην κ. Κωνσταντοπούλου που επιμένει. Οι αναδασώσεις που χρειάζονται είναι ελάχιστες, καθώς οι ειδικοί λένε ότι θα γίνει φυσική αναδάσωση.

Απαιτούνται παρεμβάσεις στα αντιδιαβρωτικά έργα σε πρώτο χρόνο και αντιπλημμυρικά έργα σε δεύτερο χρόνο. Αυτά τα έργα έγιναν στην Εύβοια και πάνε όλα καλύτερα», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βουλή: Δείτε live τη συζήτηση στη Βουλή για τον απολογισμό της αντιπυρικής περιόδου

Παρακολουθήστε ζωντανά τη συζήτηση στη Βουλή για τον απολογισμό της αντιπυρικής περιόδου και τις ενέργειες της κυβέρνησης σχετικά με τις αποζημιώσεις των πληγέντων, την αποκατάστασ...

Μητσοτάκης: Φέτος ήταν η πιο δύσκολη χρονιά των τελευταίων 40 ετών σε επίπεδο συνθηκών για φωτιές

«Κύριε Ανδρουλάκη η κλιματική κρίση δεν είναι άλλοθι, είναι μια πραγματικότητα» - Το 112 έχει σώσει ζωές - Πέρσι κάηκαν 1,754 εκατομμύρια στρέμματα ενώ φέτος 440.000 στρέμματα. Το ...

Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αντόνιο Κόστα – Ποια θέματα συζητήθηκαν

Την πλήρη υποστήριξή του στον εκλεγμένο πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την έναρξη της συνάντησής τους στο Μέγαρο ...

Φόρτωση άρθρων...