Πέμπτη
10 Οκτωβρίου 2024

Η απάντηση Δούκα στην στήριξη από τον Νίκο Παπανδρέου

Στον πρώτο γύρο ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ είχε στηρίξει τον Παύλο Γερουλάνο.

Τη στήριξη του στον Χάρη Δούκα ενόψει του δεύτερου γύρου των Εκλογών του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε ο Νίκος Παπανδρέου. Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών Εκλογών είχε στηρίξει τον Παύλο Γερουλάνο.

«Νίκο, πάμε για την αλλαγή», αναφέρει ο Χάρης Δούκας στον ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Παπανδρέου ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα την απόφασή του να στηρίξει τον Δήμαρχο Αθηναίων στη μάχη διεκδίκησης της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ την προσεχή Κυριακή. 

«Ανάμεσα στη στασιμότητα και την Αλλαγή, προσωπικά, συνήθως επιλέγω το δεύτερο. Αλλαγή. Βλέπετε, οι συνθήκες καθιστούν το αίτημα για άμεση και ριζοσπαστική αλλαγή του ΠΑΣΟΚ πιο επίκαιρο από ποτέ», δηλώνει ο Νίκος Παπανδρέου.

«Ο Χάρης Δούκας φαίνεται να έχει αντιληφθεί το πνεύμα των καιρών και την αναγκαιότητα για ανάληψη άμεσης πολιτικής δράσης για την αμφίπλευρη διεύρυνση της Παράταξης και τη σύνδεσή της με τις παραγωγικές τάξεις, την Αυτοδιοίκηση και την Κοινωνία. Φαίνεται να έχει αντιληφθεί το μήνυμα της πρώτης κάλπης», προσθέτει ο ευρωβουλευτής.

«Έχουμε την επιλογή να δώσουμε μια δεύτερη –ή, τολμώ να πω, και τρίτη– ευκαιρία σε μια ηγεσία που σπατάλησε κρίσιμο πολιτικό χρόνο και κρίθηκε για αυτό. Υπάρχει όμως και η δυνατότητα να δώσουμε μια πρώτη ευκαιρία σε έναν νέο πολιτικό να υπηρετήσει ένα νέο πολιτικό υπόδειγμα. Αυτό είναι ένα κεντρικό δίλημμα της προσεχούς Κυριακής», υπογραμμίζει ο Νίκο Παπανδρέου με άρθρο του στο kathimerini.gr, όπου κλείνει τη δήλωση στήριξης στον κ. Δούκα με την άποψη ότι:

«Στο τέλος, ο μόνος και απόλυτος κριτής θα είναι τα Μέλη και οι Φίλοι του ΠΑΣΟΚ που προσήλθαν την περασμένη Κυριακή. Η ευρεία προσέλευση των Μελών και Φίλων του ΠΑΣΟΚ θα έλθει ως επιστέγασμα της εξαιρετικά επιτυχημένης διαδικασίας της περασμένης Κυριακής και θα δώσει ισχυρή νομιμοποίηση και καθαρή εντολή συνεργασίας και σύνθεσης στον νέο αρχηγό. Η δύναμη του ΠΑΣΟΚ είναι ο κόσμος του».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...