Δευτέρα
07 Οκτωβρίου 2024

Ισραήλ: Ρουκέτες στο Τελ Αβίβ εκτόξευσε η Χαμάς – Δύο τραυματίες

Πλανήτης

Συναγερμός σήμανε στις 11 το πρωί της Δευτέρας σε περιοχές του Τελ Αβίβ και της Χολόν έπειτα από εκτόξευση ρουκετών από τη Χαμάς. Οι ρουκέτες αναχαιτίστηκαν, ενώ την ευθύνη για την αποστολή των ρουκετών ανέλαβε η Χαμάς.

Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για δύο ελαφρά τραυματίες με τις ιατρικές υπηρεσίες να κάνουν λόγο για δύο γυναίκες ηλικίας περίπου 30 ετών που χτυπήθηκαν από θραύσματα.

Την ίδια ώρα διεξάγεται έρευνα από τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) για το πώς πύραυλοι που εκτόξευσε η Χεζμπολάχ, χτύπησαν στη Χάιφα, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη του Ισραήλ.

Αυτό που ερευνάται είναι πώς οι πύραυλοι διέφυγαν του αντιπυραυλικού συστήματος του Ισραήλ με αποτέλεσμα δέκα άνθρωποι να τραυματιστούν και κτήρια να υποστούν φθορές.

Η Χεζμπολάχ υποστήριξε ότι στόχος ήταν η στρατιωτική βάση νότια της Χάιφα και η επίθεση έγινε με πυραύλους Fadi 1.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πού οδηγεί η μετωπική σύγκρουση Ισραήλ-Ιράν

Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη σφαγή Ισραηλινών πολιτών στη Χαν Γιουνίς από τη Χαμάς και εδώ και κάτι ώρες έχουμε μπει στη διακεκαυμένη ζώνη, η οποία δεν έχει γυρισμό... ...

Νόμπελ Ιατρικής: Στους Γκάρι Ρούβκουν και Βίκτορ Άμπρος για την ανακάλυψη του microRNA

Οι Αμερικανοί επιστήμονες Γκάρι Ρούβκουν και Βίκτορ Άμπρος κέρδισαν το Νόμπελ Ιατρικής για την ανακάλυψη του microRNA, μια θεμελιώδη αρχή που διέπει τον τρόπο ρύθμισης της γονιδιακ...

Φόρτωση άρθρων...