Κυριακή
22 Σεπτεμβρίου 2024

Ήττα για Κασσελάκη-Πολάκη και νίκη των «87 στην Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ - Στις 24 Νοεμβρίου θα στηθούν οι κάλπες

Ψήφισμα – τροχιοδεικτική βολή προς Κασσελάκη: Καταδικαστέες οι αναφορές σε «κουκουλοφόρους», «πραξικοπηματίες»

Πολιτική

Πέρασε με ευρεία πλειοψηφία η πρόταση της Πολιτικής Γραμματείας και των «87» για διεξαγωγή των εκλογών στις 24 Νοεμβρίου και -αν χρειαστεί β' γύρος- τη 1η Δεκεμβρίου. Κάτι που σημαίνει ότι το έκτακτο συνέδριο θα διεξαχθεί 1-3 Νοεμβρίου 

Υπέρ της πρότασης Πολάκη 9 και υπέρ της πρότασης Τζάκρη 62 και δύο λευκά.

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Τζάκρη είχε προτείνει έκτακτο συνέδριο 5-6 Οκτωβρίου και εκλογή προέδρου και ΚΕ στις 3 Νοεμβρίου και 9 Νοεμβρίου εφόσον προκύψει ανάγκη δεύτερου γύρου. Η πρόταση του κ. Πολάκη προέβλεπε διαρκές συνέδριο (με τους ίδιους συνέδρους με τον Φεβρουάριο) στις 5 Οκτωβρίου και ψηφοφορία για πρόεδρο στις 3 Νοεμβρίου και 10 Νοεμβρίου εφόσον προκύψει ανάγκη δεύτερου γύρου.

Ψήφισμα που αποτελεί τροχιοδεικτική βολή προς τον Στέφανο Κασσελάκη εγκρίθηκε από το σώμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κατά τη συνεδρίαση του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα, πέρασε το ψήφισμα που κατέθεσε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος που αφορούσε τον σεβασμό των αποφάσεων των συλλογικών οργάνων όπως της προηγούμενης ΚΕ που καθαίρεσε τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ουσιαστικά εγκρίθηκε η καταδίκη των αναφορών περί «πραξικοπήματος της κουκούλας» και «εκτροπής» αλλά και η αποδοχή από τους υποψήφιους.

«Στο πλαίσιο αυτό, συμπεριφορές που προσβάλουν την προσωπικότητα στελεχών και μελών του κόμματος και μάλιστα για συλλογικές αποφάσεις των οργάνων, όπως αναφορές σε «κουκουλοφόρους», «πραξικοπηματίες», «εκτροπές», όπως και κάθε άλλη μορφή στοχοποίησης, είναι καταδικαστέες και δεν έχουν καμιά σχέση με την Αριστερά», προστέθηκε χαρακτηριστικά στην απόφαση της ΚΕ.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη τροπολογία πέρασε με μεγάλη πλειοψηφία από το σώμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και δεν ζητήθηκε καταμέτρηση.

Ο οδικός χάρτης για την εκλογή προέδρου με βάση την εισήγηση της ΠΓ

Συγκεκριμένα, η εισήγηση της Π.Γ. περιλαμβάνει:

Το Έκτακτο Συνέδριο θα διεξαχθεί από την 1η ως τις 3 Νοεμβρίου. Αντικείμενο του Συνεδρίου η έγκριση των υποψηφιοτήτων και κειμένου πολιτικής απόφασης.

Η εκλογή συνέδρων θα διεξαχθεί στις 19 και 20 Οκτωβρίου, με μέτρο αυτό που ίσχυσε στο συνέδριο του Φεβρουαρίου, δηλαδή 1/40 επί των εγγεγραμμένων μελών. Τα μέλη της Κ.Ε., οι βουλευτές και ευρωβουλευτές που δεν είναι μέλη Κ.Ε., τα μέλη του Κ.Σ. της Νεολαίας, τα μέλη της εξελεγκτικής Επιτροπής και της επιτροπής δεοντολογίας συμμετέχουν ex officio ως αντιπρόσωποι.

Η εκλογή προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου και, εφόσον χρειαστεί δεύτερος γύρος για την προεδρική εκλογή, αυτός θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου.

Η υποβολή υποψηφιότητας για την προεδρία του κόμματος πραγματοποιείται σύμφωνα με τις αρχές και τις αξίες του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, τις διατάξεις του καταστατικού και τις αποφάσεις των συλλογικών του οργάνων.

Για την κατάθεση της υποψηφιότητας απαιτούνται υπογραφές από 30 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, οι οποίες θα κατατεθούν στην Πολιτική Γραμματεία μέχρι τις 24 Οκτώβρη. Μέλη της Κεντρικής Επιτροπής μπορούν να υπογράψουν και για παραπάνω από έναν υποψηφίους.

Η Κ.Ε. θα συνεδριάσει εκ νέου στις 5 Οκτωβρίου με αντικείμενο τα προσυνεδριακά κείμενα.

Η διαδικασία του προσυνεδριακού διαλόγου στις οργανώσεις θα ξεκινήσει στις 6 Οκτωβρίου.

Η προθεσμία εντός της οποίας πρέπει κάποιος- α να έχει γίνει μέλος για να έχει δικαίωμα ψήφου στις προσυνεδριακές διαδικασίες και το δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι για την ανάδειξη αντιπροσώπων και την εκλογή ΚΕ στις 18/10/2024.

Ράνια Σβίγκου: Αντίπαλος μας η δεξιά, να επιστρέψει η πολιτική

«Μπορούμε και πρέπει, να λειτουργήσουμε ταυτόχρονα σε δύο επίπεδα, σε αυτό της ανασυγκρότησης και ανανέωσης του κόμματος, αλλά και στο πεδίο της αντιπολίτευσης», τόνισε σύμφωνα με πληροφορίες η Ράνια Σβίγκου στην συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, η οποία διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.

Η Γραμματέας της ΚΕ έστειλε κάλεσμα ενότητας υπογραμμίζοντας «εδώ μέσα δεν υπάρχουν ούτε αντίπαλοι, ούτε εχθροί. Αντίπαλός μας είναι η Δεξιά και οι πολιτικές της» και πως η συζήτηση πρέπει να επιστρέψει στην πολιτική.

Παράλληλα ζήτησε από τα μέλη της ΚΕ να δείξουν τη μέγιστη υπευθυνότητα, «το μέγιστο συλλογικό πνεύμα, τηρώντας απαρέγκλιτα όλες τις διαδικασίες, όπως προβλέπονται από το Καταστατικό μας». «Να προχωρήσουμε», είπε, «σε έκτακτο συνέδριο και εκλογές για πρόεδρο και ΚΕ, με συντεταγμένο τρόπο, με δημοκρατία και με συλλογικές αποφάσεις.

Υποστήριξε επίσης ότι πρέπει «η συζήτηση να επιστρέψει στην πολιτική. Να δοθεί χρόνος στις οργανώσεις μας, σε κάθε μέλος του κόμματος, να σκεφτεί, να συζητήσει, να πάρει θέση με βάση τα ερωτήματα και το επίδικο της σημερινής συγκυρίας. Να καταθέσουμε τις απόψεις μας, με πρώτους τους υποψήφιους προέδρους, για το πολιτικό πλαίσιο, για την επόμενη μέρα, για τους στόχους μας, για το πρόγραμμά μας». Στο ίδιο πλαίσιο σημείωσε ότι «μπορούμε και πρέπει, να λειτουργήσουμε ταυτόχρονα σε δύο επίπεδα, σε αυτό της ανασυγκρότησης και ανανέωσης του κόμματος, αλλά και στο πεδίο της αντιπολίτευσης.

Νίκος Παππάς: Να προχωρήσουν οι καταστατικές αλλαγές, να μην έχει λευκή επιταγή η νέα ηγεσία

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Παππάς στην εισήγησή του στην Κ.Ε. υποστήριξε τη δουλειά που έχει ξεκινήσει από τα μέλη της Επιτροπής Καταστατικού και τη συνέχιση της προσπάθειας για το μετασχηματισμό του κόμματος που έχει ξεκινήσει από το 2022. Να σημειωθεί ότι το έκτακτο συνέδριο μπορεί να γίνει και καταστατικό αν αποφασιστεί.

Υπογράμμισε επίσης ότι «οι ηγεσίες στην αριστερά εκλέγονται όχι για να μην λογοδοτούν αλλά για να υλοποιούν συλλογικές αποφάσεις. Όλες οι εξουσίες στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ελεγκτέες και ανακλητές».

«Και πρέπει να σκεφτούμε αν η νέα ηγεσία μπορεί να έχει λευκή επιταγή για το καταστατικό που θα προτείνει μετά. Αν θα μπορεί να ερμηνεύσει την εντολή ως επιταγή να φέρει τις δικές της προτάσεις για το καταστατικό. Οταν δεν θα έχει δεσμευτεί στο καταστατικό».

Σε άλλο σημείο της εισήγησης του, με βάση πληροφορίες, σημειώνει ότι δεν πρέπει να υπάρχουν απολυτότητες και τάσσεται υπέρ ενός χρονοδιαγράματος και μιας μεθόδου «που ακουμπά στα κοινά κεκτημένα και μας θυμίζει γιατί είμαστε μαζί σε αυτή την αίθουσα. Και να θυμίσει στον κόσμο γιατί στρατεύτηκε σε αυτή την προσπάθεια».

Επίσης θέλησε να βάλει τέλος στην παραφιλολογία περί «πραξικοπημάτων» λέγοντας: «Ακούω κουβέντες περί πραξικοπήματος, διαβάζω αθλιότητες περί χούντας. Το καταστατικό δεν προβλέπει πραξικοπήματα. Προβλέπει ότι οι ηγεσίες είναι ελεγκτέες και ανακλητές. Δεν μπορεί να ακούγονται τέτοιες κουβέντες για την εσωτερική μας λειτουργία. Είναι πολύ βαριά η λέξη «χούντα» και η λέξη «πραξικόπημα». Εδώ υπάρχουν σύντροφοι και συντρόφισσες, που επί χούντας υπέφεραν. Εκτός και όσοι θεωρούν ότι έχει συντελεστεί πραξικόπημα, θα φέρουν και την πρόταση να αφαιρεθεί από το καταστατικό η ανάκληση».

Θεοδώρα Τζάκρη: Συνέδριο 5 – 6 Οκτωβρίου, εκλογή προέδρου 9 Νοεμβρίου

Η Θεοδώρα Τζάκρη σύμφωνα με πληροφορίες στην εισήγηση της προτείνει έκτακτο συνέδριο 5-6 Οκτωβρίου και εκλογή προέδρου 9 Νοεμβρίου, κάτι που είναι κοντά στην πρόταση του Π. Πολάκη ενώ απαντώντας έμμεσα και στο Ν. Παππά δεν θεωρεί ότι νέα συνεδρίαση της Κ.Ε. γιατί δεν υπάρχει «καταστατικό επίδικο». Παράλληλα ζήτησε η πρόταση της να κατέβει σε ψηφοφορία.

Αναφορικά με την ημερήσια διάταξη του συνεδρίου προτείνει: α) την έγκριση του κειμένου πολιτικής απόφασης και β) την προσκόμιση των υπογραφών στήριξης κάθε υποψηφιότητας, τις ομιλίες των υποψηφίων προέδρων και την ανακήρυξή τους.

Η Θ. Τζάκρη θεωρεί ότι «δεν απαιτείται νέα συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής για την έγκριση των κειμένων καθώς αυτή η αρμοδιότητα μπορεί να εκχωρηθεί στην Πολιτική Γραμματεία προκειμένου οι σύνεδροι να έχουν περισσότερο χρόνο για να μελετήσουν τα κείμενα και να μην ταλαιπωρούμε σε τέτοιους καιρούς τους συντρόφους με τρίτη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής σε ένα μήνα. Ειδικά εφόσον δεν υπάρχει καταστατικό επίδικο».

Προτείνει επίσης τη «διεξαγωγή εκλογής προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής την Κυριακή 3 Νοεμβρίου και, εφόσον προκύψει ανάγκη δευτέρου γύρου για την εκλογή προέδρου, αυτός να διεξαχθεί το Σάββατο 9 Νοεμβρίου (καθώς 10 Νοεμβρίου διεξάγεται ο Μαραθώνιος της Αθήνας), ώστε να λυθεί οριστικά και από τα μέλη το ζήτημα της συλλογικής μας ηγεσίας».

Σωκράτης Φάμελλος: Ενότητα, συλλογικότητα και σεβασμός στις συλλογικές αποφάσεις

Την αντίθεση του με fast track διαδικασίες εξέφρασε ο Σωκράτης Φάμελλος υποστηρίζοντας ότι πρέπει «το χρονοδιάγραμμα του Συνεδρίου και των εκλογών να δώσει χρόνο για την επανεκκίνηση του κόμματος και την ενεργοποίηση των οργανώσεων».

Ενώ αναφορικά με τις υποψηφιότητες υποστήριξε ότι «οφείλουν να εκφράζουν, να εξασφαλίζουν και να εγγυώνται την ενότητα, τη συλλογικότητα. Αλλά και τις αξίες και τις ιδέες της αριστεράς. Και φυσικά να δεσμεύονται για το σεβασμό των συλλογικών οργάνων και των αποφάσεων αυτών, όπου εκεί είχαμε και τη μεγαλύτερη ασυνέπεια. Δεν είναι και τόσο δύσκολο. Η ΚΟ υπηρέτησε με συνέπεια αυτό το στόχο για 14 μήνες».

Συμπλήρωσε επίσης ότι όλες οι οργανώσεις πρέπει να κουβεντιάσουν «ήρεμα και απλά» για την πολιτική μας πρόταση για την επόμενη ημέρα. «Η επιλογή ηγεσίας και μαζί ενός συνεκτικού πολιτικού σχεδίου μας εξασφαλίζει ότι πέρα από το πρόσωπο θα υπάρχει και ομάδα. Που θα βάλει πλάτη την επόμενη ημέρα.».

Ο Σωκράτης Φάμελλος άσκησε επίσης σφοδρή κριτική στις πολιτικές επιλογές του πρώην προέδρου που οδήγησαν και στην πρόταση μομφής, αλλά κυρίως όπως τόνισε  «εξυπηρέτησαν το σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη που κάνει πάρτι εις βάρος της κοινωνίας. Αλλά και το ΠΑΣΟΚ που εισπράττει από τη ρευστοποίησή μας».

«Οι ασυνεπείς πολιτικές παλινωδίες, η αποσπασματικότητα, η παραβίαση των αποφάσεων του συνεδρίου, με τα παράλληλα φαινόμενα προσωπικής υπερπροβολής και απαξίωσης της συλλογικότητας» μας στέρησαν ένα καλύτερο αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές αλλά και οδήγησαν στη συρρίκνωση της απήχησής μας και στην κοινωνική απαξίωση.

Δεν παρέλειψε να αναφέρει τον αναίτιο αποκεφαλισμό του προεδρείου της Κ.Ο. χωρίς εισήγηση της Π.Γ. καθώς και την προσπάθεια «αλλοίωσης των χαρακτηριστικών μας με την πρόταση καταστατικών ρυθμίσεων -που ευτυχώς απορρίφθηκαν στην επιτροπή καταστατικού-». «Δεν ήθελε αυτό το κόμμα, ένα άλλο ήθελε και για αυτό επανέφερε και την πρόταση αλλαγής του ονόματος όπως είχε γίνει και τον Φεβρουάριο με το ερωτηματολόγιο» πρόσθεσε.

Παύλος Πολάκης: Επίσπευση διαδικασιών, μετά την εκλογή προέδρου καταστατικό συνέδριο

Ο Παύλος Πολάκης μιλώντας στην Κ.Ε. πρότεινε επίσπευση διαδικασιών με βάση το εξής χρονοδιάγραμμα: 29/09/2024 κατάθεση υποψηφιοτήτων (μοναδική προϋπόθεση οι 30 υπογραφές, 05/10/2024 διαρκές συνέδριο ( με τους ίδιους συνέδρους με τον Φεβρουαριο ) για ανακηρυξη υποψηφιοτητων!, 03/11/2024 α΄ ψηφοφορία για Πρόεδρο, 10/11/2024 β΄ ψηφοφορία για Πρόεδρο.

Άσκησε κριτική στον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όλοι ξέρετε ότι στήριξα αρχικά το Στέφανο, προσπάθησα να βοηθήσω, συγχωρέσα πάρα πολλές ατιμίες απέναντι μου, δεν βγήκα ποτέ να πω πράγματα δημόσια. Όμως, έτσι δεν πάμε μπροστά και κυρίως δεν νικάμε και λόγω ηγεσίας και λόγω γραμμής».

Επειδή, δεν θέλω αυτή η κατάσταση να παραταθεί, δεν συμφωνώ με την πρόταση της πλειοψηφίας και καταθέτω πρόταση για την επίσπευση των διαδικασιών.

Τέλος κάλεσε όλους και ειδικά τους υποψήφιους προέδρους, να δηλώσουν από σήμερα, ότι θα σεβαστούν το αποτέλεσμα, όποιο και αν είναι αυτό και θα παραμείνουν στο ΣΥΡΙΖΑ καθώς και ότι «σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την εκλογή του προέδρου θα προχωρήσουμε σε προγραμματική συνδιάσκεψη και καταστατικό συνέδριο του κόμματος. Προσωπικά, δεν θα εκλάβω την πιθανή εκλογή μου ως εν λευκώ εξουσιοδότηση να φέρω καταστατικές αλλαγές. Έχει γίνει ήδη αρκετή δουλειά, την οποία δεν πετάμε. Κατά τη γνώμη μου η σοβαρότερη αλλαγή που πρέπει να γίνει είναι η περιφερειακή ανασυγκρότηση του κόμματος».

Πρόταση Χρήστου Σπίρτζη για κατάθεση πόθεν έσχες προέδρων

Ο Χρήστος Σπίρτζης κατέθεσε πρόταση για να προστεθεί στην απόφαση της Κ.Ε. να καταθέτουν οι υποψήφιοι πρόεδροι του κόμματος μαζί με την υποψηφιότητα τους το Πόθεν Έσχες που έχουν καταθέσει στις αρμόδιες Αρχές ώστε να δημοσιοποιηθούν στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, πριν την αναγόρευσή τους από το Συνέδριο.

«Η διαφάνεια, η αλήθεια, η ειλικρίνεια, απέναντι σε κάθε πολίτη είναι αξιακή αρχή του κόμματός μας. Σήμερα, μετά την τραυματική εικόνα των αναφορών και των υπονοουμένων για «μαύρα» ταμεία και διαρροών στοχοποίησης συντρόφων είναι επιτακτική ανάγκη για να αποδείξουμε στην πράξη και όχι στα λόγια ότι ούτε το κόμμα μας ούτε τα στελέχη μας έχουν να κρύψουν οτιδήποτε» τόνισε.

Σημείωσε επίσης ότι «προσβλητικές αναφορές σε βάρος της προσωπικότητας βουλευτών, στελεχών και μελών του κόμματος και μάλιστα για συλλογικές αποφάσεις των οργάνων, όπως «κουκουλοφόροι», «πραξικοπηματίες», «εκτροπές» και άλλα καθώς και συμπεριφορές και πράξεις που στοχοποιούν βουλευτές και στελέχη του κόμματος είναι απολύτως καταδικαστέες και δεν έχουν καμία σχέση με την Αριστερά».

Θ. Θεοχαρόπουλος: Οι στοχοποιήσεις στελεχών είναι απολύτως καταδικαστέες

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος σύμφωνα με πληροφορίες τάχθηκε υπέρ της κεντρικής εισήγησης για το χρονοδιάγραμμα και το Συνέδριο «καθώς οι διαδικασίες δεν πρέπει να είναι ούτε fast track, ούτε αργόσυρτες».

Ειδικότερα υπενθύμισε ότι στην προηγούμενη συνεδρίαση της Κ.Ε. υπερψηφίστηκε η πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη ο οποίος εξέπεσε για όσα έχει πει για «τα "μαύρα ταμεια", τη συνεχόμενη κατασκευή εσωτερικών εχθρών, την στοχοποίηση στελεχών, τον διχασμό του κόμματος και της κοινοβουλευτικής ομάδας, τις εκκαθαρίσεις, τις προτάσεις ρευστοποίησης του κόμματος, την παραγωγή εσωστρέφειας και παραπολιτικής. Αυτή είναι πλέον θέση του κόμματος μας». Πρόσθεσε ότι η κατάσταση χειροτέρεψε μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής με όσα ακολούθησαν περί «κουκουλοφόρων», εκτροπή, πραξικοπηματίες κ.α.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος κάλεσε τα μέλη της Κ.Ε. να αποφασίσουν ότι «προσβλητικές αναφορές» σε βάρος της προσωπικότητας στελεχών και μελών του κόμματος και στοχοποίηση βουλευτών και κομματικών στελεχών «είναι απολύτως καταδικαστέες και δεν έχουν σχέση με την Αριστερά».

Γ. Ραγκούσης: Απαραίτητο να υπάρξει πολιτικό Συνέδριο πριν από την εκλογή προέδρου

Απάντηση στην εσωστρέφεια και στον πολιτικό διχασμό είναι μόνο το πολιτικό συνέδριο σύμφωνα με τον Γιάννη Ραγκούση, το οποίο πρέπει να προηγηθεί της εκλογής προέδρου. «Θα έχουμε πολλές περισσότερες αναταράξεις μετά την εκλογή Προέδρου, αν δεν έχουμε αποφάσεις Συνεδρίου» υποστήριξε σύμφωνα με πληροφορίες. «Οι εθνικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν μετά από 2,5 χρόνια, άρα έχουμε άπλετο χρόνο για ανασυγκρότηση» πρόσθεσε.

Ειδικότερα για την πρόταση μομφής είπε ότι η υπερψήφισή της σημαίνει εκ νέου προσφυγή στη βάση «δεν σημαίνει πραξικόπημα».

«Ισχυρισμοί τέτοιου τύπου για εκτροπή & πραξικόπημα, θα μπορούσαν να έχουν βάση εάν μετά τη μομφή γινόταν αντικατάσταση του πρώην Προέδρου με κάποιον ή κάποια άλλη, από την ΚΕ. Όμως αυτό δεν συνέβη. Εκλογές από τη βάση προκηρύσσονται» συμπλήρωσε. «Αντίθετα, η ρητορική περί Πραξικοπήματος συνιστά de facto διάσπαση της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας, από όσους την χρησιμοποιούν».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πολάκης μετά την ΚΕ: Επώδυνη η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ - Το δικό μου Πόθεν Έσχες είναι γνωστό εδώ και χρόνια

«Επώδυνη» χαρακτήρισε την κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης, λίγο μετά την ολοκλήρωση της μαραθώνιας συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Αναφορικά με την υπο...

Θεοχαρόπουλος: Η κατάσταση χειροτέρεψε από τον έκπτωτο πρόεδρο, μετά την πρόταση μομφής

Κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη άσκησε από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, λέγοντας ότι μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής, «η κατάσταση χειροτέρεψε απ...

Φόρτωση άρθρων...