Κυριακή
07 Ιουλίου 2024

Κασσελάκης: «Η δήλωση του πόθεν έσχες μου έχει υποβληθεί στις 30/6, ως όφειλα»

Με νέα ανάρτησή του επανέρχεται στο θέμα του πόθεν έσχες ο Στέφανος Κασσελάκης, εξαπολύοντας επίθεση στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Προς τα δημοσιογραφικά κοράκια του Μαξίμου: Η δήλωση του πόθεν έσχες μου έχει υποβληθεί στις 30/6, ως όφειλα. Κυβερνηθείτε τώρα από έναν Πρωθυπουργό ο οποίος έχει τρία χρόνια να υποβάλει πόθεν έσχες και κρατάει κλειστή την πλατφόρμα για τη δική του δήλωση» αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Όσο για τις προηγούμενες δηλώσεις του: Αδήλωτο ακίνητο (Βολταίρου), αδήλωτη off shore και 40 ακίνητα με τον μισθό του βουλευτή. Το «αυτή είναι η Ελλάδα» προσωπικά δε με καλύπτει. Όσοι καλύπτονται, ας συνεχίσουν με τον κ. Μητσοτάκη. Όλοι οι υπόλοιποι όμως αξίζουμε αλλιώς» καταλήγει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Π. Μαρινάκης: «Fake news» τα περί εξαήμερης εργασίας – Δέκα ερωτήσεις και απαντήσεις για το τι ισχύει

10 απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν τις αλλαγές στο χρόνο εργασίας δίνει με ανάρτησή του στο facebook ο Παύλος Μαρινάκης. «H Ελλάδα εφαρμόζει την εξαήμερη εργασία! Ενώ ο υπόλ...

Μητσοτάκης: «Χειροπιαστές οι ενέργειες της κυβέρνησης με στόχο να συγκλίνουν τα νησιά μας προς την αειφορία»

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιούνται οι «Διάλογοι της Νισύρου» με θέμα φέτος «Ευρώπη & Ανατολική Μεσόγειος: Γεωπολιτική - Ενέργεια – Νησιωτικότητα». Πρόκειται για ...

Φόρτωση άρθρων...