Πέμπτη
17 Οκτωβρίου 2024

Κασσελάκης: Πάνω από 9.000 εγγραφές στο νέο του site

Πολιτική

Περισσότερα από 9.000 άτομα έχουν εγγραφεί στο νέο site του Στέφανου Κασσελάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις πρώτες 18 ώρες έγιναν 9.387 εγγραφές μελών από όλη τη χώρα, καθώς και 2.172 εγγραφές εθελοντών. Οι πηγές αναφέρουν ότι οι συγκεκριμένες εγγραφές είναι ελεγμένες.

Στον ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεσπάσει νέα σφοδρή αντιπαράθεση ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και τους «87» με αφορμή το site «odikosmassyriza.gr», όπου ο πρώην πρόεδρος καλεί τον κόσμο να γραφτεί.

Ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να μπορέσει να πάει στο Συνέδριο και μάλιστα να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο ενισχυμένος γίνεται, επιχειρεί να δημιουργήσει μια βάση δεδομένων για τον προεκλογικό αγώνα.

Ο λόγος για τον οποίο φαίνεται να οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση είναι ότι, επειδή δεν μπορεί να είναι υποψήφιος, αυτομάτως δεν έχει και πρόσβαση στα δεδομένα του isyriza.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης για τις υπερσυνταγογραφήσεις: Δέσμευση για νομιμότητα παντού, τέτοιες πρακτικές δεν γίνονται ανεκτές

Μετά τη δημοσιοποίηση της περίπτωσης του γιατρού, στον οποίο επιβλήθηκε πρόστιμο 800.000 ευρώ γιατί χρησιμοποιούσε τον ΑΜΚΑ της μητέρας του για να γράφει χιλιάδες φάρμακα, ο Κυριάκ...

Φόρτωση άρθρων...