Τετάρτη
03 Ιουλίου 2024

Ν.Δ. σε Κασσελάκη: Ποιο σύστημα «μαύρου χρήματος» θέλεις να σπάσεις; Αυτό που παραδέχθηκε ο Αποστολάκης;

Τη σφοδρή αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, για το «μαύρο χρήμα» και τα κόμματα. 

Πηγές της Νέας Δημοκρατίας αναφερόμενες στην νέα ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, αναφέρουν: «Για άλλη μία φορά ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατέφυγε σε φτηνές πρακτικές και συκοφαντίες χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αντί να εκτοξεύει λάσπες και ύβρεις κατά της Νέας Δημοκρατίας τον καλούμε να αποκαλύψει “ποιο σύστημα μαύρου χρήματος θέλει να σπάσει ακόμη κι αν χρειαστεί να πέσει μαζί του”, όπως ο ίδιος δήλωσε. Αυτό που υπαινίχθηκε ότι υπήρχε στον ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα παραδέχθηκε ακόμα και ο βουλευτής του κ. Ευάγγελος Αποστολάκης;».

Κασσελάκης: «Θα σπάσω το σύστημα του μαύρου χρήματος στα ελληνικά κόμματα»

Νέα κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και τη Νέα Δημοκρατία με αφορμή τα όσα είπε ο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για το «μαύρο χρήμα» και τα κόμματα. 

«Το κόμμα της μαύρης σακούλας, το κόμμα που έκανε την ακριβότερη προεκλογική καμπάνια στην Ευρώπη χρωστώντας μισό δισ. ευρώ, μας προκαλεί», τονίζει σε ανάρτησή του στο «X», ο Στέφανος Κασσελάκης, αναφερόμενος στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου για τις καταγγελίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το κόμμα που κρύβει τη ρύθμιση χρέους του από τους πολίτες, μας προκαλεί. Το κόμμα που αρνείται να δημοσιοποιούνται οι ρυθμίσεις χρεών των πολιτικών, μας προκαλεί. Σε ό,τι με αφορά, το σύστημα του μαύρου χρήματος στα ελληνικά κόμματα θα το σπάσω, ακόμη κι αν χρειαστεί να πέσω μαζί του», προσθέτει ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη έχει ως εξής:

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Για τις δηλώσεις του Παύλου Μαρινάκη εξέδωσε ανακοίνωση και ο ΣΥΡΙΖΑ στην οποία αναφέρει:

«Ο κ. Μαρινάκης κάνει πως δεν καταλαβαίνει τα όσα έχει επανειλημμένως δηλώσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφορικά με το πρόγραμμα του κόμματος», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. «Ο Στ. Κασσελάκης έχει ζητήσει να συζητηθεί η πρόταση νόμου του κόμματος για την ακρίβεια σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας της Βουλής, ώστε ολόκληρη η κοινωνία να ακούσει και να βγάλει τα συμπεράσματά της για το αν είναι ρεαλιστικές, κοστολογημένες και ανακουφίζουν τους πολίτες από τις αδιανόητες επιβαρύνσεις που έχει προκαλέσει η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη», σημειώνει, σχολιάζοντας ότι «από ‘κει και πέρα, ο κ. Μαρινάκης δεν χρειάζεται να ανησυχεί: η συνολική κυβερνητική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι έτοιμη όταν και όπως πρέπει».

«Μέχρι τότε, ο κ. Μαρινάκης και η κυβέρνησή του καλό θα ήταν να ασχοληθούν με την ακρίβεια που καλπάζει, αντί να παρατηρούν το φαινόμενο, όπως ο ίδιος είπε, της ανόδου των τιμών στα τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας το καλοκαίρι, περιμένοντας να έρθει… το φθινόπωρο. Και ας πάψουν επιτέλους να παριστάνουν ότι δήθεν σέβονται τις διαδικασίες της Δικαιοσύνης σε ό,τι αφορά τη δυσώδη υπόθεση των υποκλοπών, όταν δύο χρόνια η Δικαιοσύνη αδρανεί προκλητικά», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ν.Δ.: Είναι εξοργιστικό, και ταυτόχρονα βαθιά υποκριτικό, να εγκαλεί το κόμμα μας ο ΣΥΡΙΖΑ

Έντονη ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη διαγραφή του Λευτέρη Αυγενάκη. Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως «ο ...

Ανδρουλάκης στον Economist: «Με την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης αυξήθηκαν οι ανισότητες»

«Με την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης αυξήθηκαν οι ανισότητες. Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να εξηγήσει γιατί δεν συγκρούστηκε με όσα κι όσους κρατούν την Ελλάδα πίσω», τόνισε ο Νίκ...

Δεν παραδίδει την έδρα του ο Αυγενάκης: Σεβαστή η απόφαση για τη διαγραφή μου, αλλά παραμένω βουλευτής

«Ως απόλυτα σεβαστή» χαρακτηρίζει την απόφαση του πρωθυπουργού να τον διαγράψει από την ΚΟ της ΝΔ, ο Λευτέρης Αυγενάκης. Λίγη ώρα μετά την απόφαση του κ. Μητσοτάκη, ο Λευτέρης Α...

Φόρτωση άρθρων...