Δευτέρα
07 Οκτωβρίου 2024

Κωνσταντινόπουλος: Αν εκλεγεί ο Ανδρουλάκης, το ΠΑΣΟΚ θα μείνει μικρομεσαίο κόμμα - Ο Δούκας κάνει «γκελ» στον κόσμο

Στο αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ, αναφέρθηκε ο βουλευτής του κόμματος Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

O Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος υποστήριξε ότι η παράταξη πρέπει να προχωρήσει και να γυρίσει σελίδα. Όπως ανέφερε, αν δεν συμβεί αυτό και επανεκλεγεί ο Νίκος Ανδρουλάκης, «θα μείνουμε ένα μικρομεσαίο κόμμα».

«Επιβεβαιώθηκε ότι ήταν επιβεβλημένη αυτή η διαδικασία. Το βέβαιο είναι ό,τι έλεγαν και οι πέντε υποψήφιοι, ότι χρειάζεται αλλαγή στο ΠΑΣΟΚ», επισήμανε ακόμα ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «ο κάθε υποψήφιος με τον δικό του τρόπο έλεγε πως το ΠΑΣΟΚ με τον Ανδρουλάκη έχει "ταβανιάσει" και χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας».

«Το 50% πλην του κ. Δούκα είναι εκτός. Το ζητούμενο την επόμενη ημέρα είναι και το ερώτημα με τους 150.000 αν "θα πάμε σε μία από τα ίδια;" ή θα "δώσουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάτι άλλο;"», διερωτήθηκε σχετικά με το διακύβευμα της κάλπης του δευτέρου γύρου.

Αναφορικά με το ποσοστό του Χάρη Δούκα στην Αθήνα –όπου αναδείχθηκε τρίτος σε ψήφους– ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ απάντησε πως «από τη μέρα που εμφανίστηκε στην πολιτική σκηνή ο Δούκας, υπήρξε μια μεγάλη πίεση, ακόμα και από την κυβέρνηση. Να σας πω ακόμα πως ο κ. Γερουλάνος είναι βουλευτής Α’ Αθηνών, η κ. Διαμαντοπούλου ήταν. Σε αυτό το κέντρο που υπήρξε μία μεγάλη πίεση, η επικαιρότητα ήταν "γιατί δήμαρχος και πρόεδρος", όμως σίγουρα δεν λέμε ποιος θα είναι δήμαρχος, αλλά πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ν. Ανδρουλάκης: Είμαι σίγουρος ότι το ΠΑΣΟΚ θα βγει ακόμη πιο ενωμένο και ακόμα πιο ισχυρό

“Σήμερα είναι μια σπουδαία ημέρα για τη δημοκρατική παράταξη. Θέλω να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους και μας γέμισαν ελπίδα και ...

Τα πηγαδάκια στον αγιασμό στη Βουλή (Photos)

Πραγματοποιήθηκε στις 11 το πρωί στη Βουλή ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου. Τον Αγιασμό τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος...

Φόρτωση άρθρων...