Παρασκευή
11 Οκτωβρίου 2024

Κύκλοι Ν.Δ. κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Προσπαθεί να αποκομίσει μικροκομματικά οφέλη από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών»

Αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ αφήνουν κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας. Οι «γαλάζιες» πηγές καταλογίζουν στον Νίκο Παππά εργαλειοποίηση της τραγωδίας των Τεμπών, που ζητά προανακριτική επιτροπή αν και έχει καταδικαστεί από το Ειδικό Δικαστήριο.

Κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνουν ότι «για μία ακόμα φορά ο Σύριζα προσπαθεί να αποκομίσει μικροκομματικά οφέλη από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, το οποίο ερευνάται από τη Δικαιοσύνη.

Είναι σαφές ότι και η νέα απόπειρα εργαλειοποίησης της υπόθεσης, που χρησιμοποιείται ως “πυροτέχνημα” από την αξιωματική αντιπολίτευση για να αποφύγει τα πολιτικά της αδιέξοδα, στερείται κάθε νομικής και ουσιαστικής βάσης.

Σε κάθε περίπτωση θα απαντήσουμε αναλυτικά όταν θα υπάρξει επίσημο αίτημα».

Οι ίδιες πηγές σχολιάζουν και τον Νίκο Παππά, καθώς όπως λένε «δεν μπορούμε όμως να μην σχολιάσουμε το γεγονός ότι για πρώτη φορά στα 50 χρόνια της σύγχρονης Ελληνικής Δημοκρατίας, βλέπουμε έναν πολιτικό, που έχει καταδικασθεί αμετάκλητα και με ομόφωνη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας, να δηλώνει ότι θα καταθέσει αίτημα για σύσταση προανακριτικής επιτροπής».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κασσελάκης: Το Συνέδριο θα αποφανθεί αν είμαι πρόεδρος του κόμματος - Δεν θα φύγω από τον ΣΥΡΙΖΑ

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στον ANT1, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «Το συνέδριο θα αποφανθεί αν είμαι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ή όχι». Γ...

Χρυσοχοΐδης: Αυξήθηκαν οι συλλήψεις ανηλίκων και εμπλεκομένων σε περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στη Θεσσαλία

Μπορεί η Θεσσαλία να είναι μια από τις περιοχές της χώρας με μικρή εγκληματικότητα, όπως ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μ. Χρυσοχοΐδης, στο πλαίσιο της επίσκεψης του σ...

Φόρτωση άρθρων...