Τετάρτη
26 Ιουνίου 2024

Μητσοτάκης: Βέβαιος για νίκη της ΝΔ στις εκλογές - Τα έργα της κυβέρνησης στη φαρέτρα της προεκλογικής μάχης

Σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα, τις πρώτες του Μαρτίου, ο πρωθυπουργός αναμένεται να ανακοινώσει την ακριβή ημερομηνία που θα διεξαχθούν οι εκλογές.

Πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται βέβαιος για τη νίκη της ΝΔ στις εκλογές προκειμένου όπως είπε να παραμένει η χώρα σε τροχιά ανάπτυξης.

Απο τα Γρεβενά ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι στείρες αντιπαραθέσεις, η οξύτητα και η πόλωση θέτοντας τα διλήμματα των εκλογών που είναι σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη η σταθερότητα, η ασφάλεια, η ανάπτυξη της οικονομίας και της υπαίθρου και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

«Και τώρα συγκρίνετε μια τετραετία ΝΔ και την προηγούμενη τετραετία ΣΥΡΙΖΑ και έχετε μπροστά σας μια πολύ ξεκάθαρη επιλογή: Θα πάμε μπροστά ή θα γυρίσουμε πίσω; Ισχυρή η ΝΔ πρέπει να συνεχίσει αυτή την πορεία προς την ανάπτυξη προς την πρόοδο», δήλωσε ο  πρωθυπουργός.

Για το λόγο αυτό άλλωστε ο κ. Μητσοτάκη επισκέφθηκε σήμερα το βόρειο τμήμα του Ε65 ένα έργο το οποίο είχε τεθεί στα αζήτητα επί ΣΥΡΙΖΑ και ανακοίνωσε ότι το πρώτο μεγάλο τμήμα (24χιλιόμετρα) θα παραδοθεί εντός του έτους!

mitsotakis-e65-m

Ο πρωθυπουργός είπε ότι η κυβέρνησή του τα κατάφερε, παρά τις μεγάλες δυσκολίες και τις κρίσεις που αντιμετώπισε, και τόνισε: «Το σκάφος της πατρίδας είναι σήμερα ασφαλές και οι Έλληνες αισθάνονται όλοι πιο ασφαλείς, γιατί, παρά τις δυσκολίες, καταφέραμε και τηρήσαμε τις κεντρικές προεκλογικές μας δεσμεύσεις. Μειώσαμε τους φόρους, δημιουργήσαμε περισσότερες θέσεις εργασίας, θωρακίσαμε τα σύνορά μας. Ναι, γιατί και η θάλασσα έχει σύνορα τα οποία πρέπει να προστατεύονται».

mitsotakis-e65-02

Αναφέρθηκε στη στήριξη που παρείχε και παρέχει η κυβέρνηση στην κοινωνία, τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους και δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίζει να στηρίζει τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, όχι με φορολογία της μεσαίας τάξης αλλά από την ανάπτυξη.

«Ένα πράγμα δεν πρόκειται να κάνω. Δεν πρόκειται χάριν της προεκλογικής περιόδου να μπω στον πειρασμό να σας τάξω πράγματα, τα οποία ξέρω ότι αύριο δεν μπορώ να υλοποιήσω. Αυτά τα αφήνω για άλλους, οι οποίοι, εξάλλου, έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία στο να σχίζουν μνημόνια, με ένα νόμο και ένα άρθρο, και μετά να μας βουλιάζουν ακόμα πιο βαθιά σε τρίτο μνημόνιο, για να τσακίσουν, τελικά, τη μεσαία τάξη. Κοιτάμε μπροστά με αυτοπεποίθηση, μιλάμε για το έργο μας, μιλάμε για το μέλλον, δεν μας ενδιαφέρουν οι στείρες αντιπαραθέσεις, δεν μας ενδιαφέρει η οξύτητα , δεν μας ενδιαφέρει η πόλωση και νομίζω ότι ούτε εσάς ενδιαφέρει. Οι πολίτες νοιάζονται για το ποιος θα λύσει τα προβλήματά τους. Από εκεί και πέρα θα απαντάμε σε κάθε πρόκληση αλλά θα συνεχίσουμε με αυτοπεποίθηση και με εμπιστοσύνη να παλεύουμε για τη δικιά σας προκοπή, για το δικό σας καλό».

23-02-25_0037__DPC3041

«Τοξικότητα και ρεβανσισμό κομίζει ο Αλέξης Τσίπρας»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σημείωσε: «Το μόνο βέβαιο είναι ότι αν ποτέ υπήρχε δεύτερη φορά για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι αλλιώς, ό,τι κι αν λέει ο κ. Τσίπρας. Το μόνο περισσότερο που κομίζει σήμερα είναι η τοξικότητα κι ο ρεβανσισμός».

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μηνύματα Μητσοτάκη σε Σκόπια και Τίρανα: Λογαριάζετε «χωρίς τον ξενοδόχο» - Ο Μπελέρης πρέπει να αναλάβει ως εκλεγμένος Ευρωβουλευτής

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ, έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα με αποδέκτη τη Βόρεια Μακεδονία, στον απόηχο των συνεχών προκλήσεων από τη νέα κυβέρνηση του βό...

Φόρτωση άρθρων...