Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Κυβερνητικές πηγές για Μπελέρη: «Έγινε το αυτονόητο το οποίο δεν συμβαίνει πάντα»

Πολιτική

Άδεια για να ορκιστεί ευρωβουλευτής έλαβε ο φυλακισμένος Φρέντι Μπελέρης από τις αλβανικές Aρχές και τη Δευτέρα θα ταξιδέψει αεροπορικώς στην Αθήνα και στη συνέχεια στο Στρασβούργο.

Κυβερνητικές πηγές τονίζουν ότι «έγινε το αυτονόητο το οποίο δεν συμβαίνει πάντα. Τώρα έχουν προκηρυχθεί νέες εκλογές στην Χειμάρρα και θέλουμε να είναι ελεύθερες και δικαιες», σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο Φρέντι Μπελέρης είχε υποβάλει σχετική αίτημα και η άδειά του αρχίζει από την Δευτέρα και με το πέρας της θα πρέπει να επιστρέψει στην φυλακή για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του που ολοκληρώνεται τον Οκτώβριο.

Δικαίωση αποτελεί το γεγονός ότι ο Φρέντι Μπελέρης θα αναλάβει επίσημα τα καθήκοντα του και θα συμμετάσχει στις ψηφοφορίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου την επόμενη εβδομάδα στο Στρασβούργο, τονίζει ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς, με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τα 45 μέτρα που ανακοίνωσε στην 88η ΔΕΘ - Ενίσχυση μισθών, συντάξεων - Στήριξη της οικογένειας

Ένα συνεκτικό μεταρρυθμιστικό σχέδιο με παρεμβάσεις που αποσκοπούν στην αύξηση των εισοδημάτων, την ανάπτυξη του παραγωγικού δυναμικού της χώρας, την άμβλυνση ανισοτήτων και την αν...

Αυξάνονται 2 εκατ. συντάξεις και ο κατώτατος μισθός, δεύτερο πρόγραμμα «Σπίτι μου» με πόρους 2 δισ. ευρώ

Tα μέτρα για την αντιμετώπιση του δημογραφικού, της στεγαστικής κρίσης αλλά και για την ενίσχυση του εισοδήματος των πολιτών ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της 88ης Δ...

Φόρτωση άρθρων...